iPhone kulaklığı PC ses ayarları

BazlamaMeister

Centipat
Bilgisayarımda iPhone kulaklığı kullanmak istiyorum ama bir sorunum var o da oyun içindeki ateş etme seslerinin aşırı fazla gelmesi eğer ki sesleri azaltırsam bu seferde oyunda ayak seslerini kasamıyorum(escape from tarkov, CS:GO vb oyunlardan bahsediyorum ).Bunu ayarlamanın bir yolu var mı? iPhone kulaklığı ile mükemmel ayak sesleri kasılıyor ve bunu kullanmak istiyorum herhangi bir bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ses Denetim Masası içerisindeki hangi kayıttan yürütme aygıtını kullanıyorsanız sağ tıklayıp özellikleri açın. Orda bulunan sekmelerden enhancements (geliştirmeler) seçeneğini seçip loudness equalization (ses yüksekliği dengesi) ayarına işaret koyarsanız bir ihtimal çözüm olur.

Ses Denetim Masası içerisindeki hangi kayıttan yürütme aygıtını kullanıyorsanız sağ tıklayıp özellikleri açın. Orda bulunan sekmelerden enhancements (geliştirmeler) seçeneğini seçip loudness equalization (ses yüksekliği dengesi) ayarına işaret koyarsanız bir ihtimal çözüm olur.
Dediğinizi deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
Ses denetim masası içerisindeki hangi kayıttan yürütme aygıtını kullanıyorsanız sağ tıklayıp özellikleri açın. Orada bulunan sekmelerden enhancements (geliştirmeler) seçeneğini seçip loudness equalization (ses yüksekliği dengesi) ayarına işaret koyarsanız bir ihtimal çözüm olur.

Dediğinizi denedim sorun şu evet silah seslerini gerçek anlamda azaltıyor ama yanında anında gelen ayak seslerini de aşırı ölçekte azaltıyor ve sanki adam yakında değil de uzaktaymış gibi ses veriyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı