Çözüldü iPhone kulaklığı tek girişli jak girişli bilgisayara nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
Sistem:
GTX 1650
i5 9300H
16 GB RAM
500 GB Crucial M2 SSD

Ekipmanlar:
WINDOWS 11 Home Single Language.
Fare: Corsair Katar Pro
Kulaklık: Rampage RM-K3 Cashe
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar elimde iPhone 7 kulaklığı var bunu nasıl tek jak girişli bilgisayarıma bağlarım?

Çözüm

Ben buldum.

"Female lightning to male 3.5mm jack" şeklinde aratınca çıktı. Daha fazla araştırmaya zamanım yok ama ipucunu verdim :D

Ben buldum.

"Female lightning to male 3.5mm jack" şeklinde aratınca çıktı. Daha fazla araştırmaya zamanım yok ama ipucunu verdim :D
Dostum çözüm olarak işaretlemeseydin keşke. Ben de şimdi fark ettim. Usb'den diyormuş. Görsel beni yanılttı. Mümkün olmayabilir yani. Ama eğer elinden elektrik işçiliği geliyorsa kendin başka bir kulaklığın jakını monteleyebilirsin :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"USB Female To AUX 3.5mm Male Jack Plug"​

Bu şekilde aratınca da çıkmadı :(

Ben buldum.

Ben buldum.

Dostum çözüm olarak işaretlemeseydin keşke. Ben de şimdi fark ettim. Usb'den diyormuş. Görsel beni yanılttı. Mümkün olmayabilir yani. Ama eğer elinden elektrik işçiliği geliyorsa kendin başka bir kulaklığın jakını monteleyebilirsin :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"USB Female To AUX 3.5mm Male Jack Plug"​

Bu şekilde aratınca da çıkmadı :(

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı