Çözüldü iPhone kulaklığı tek girişli jak girişli bilgisayara nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
Sistem:
GTX 1650
i5 9300H
16 GB RAM
500 GB Crucial M2 SSD

Ekipmanlar:
WINDOWS 11 Home Single Language.
Fare: Corsair Katar Pro
Kulaklık: Rampage RM-K3 Cashe
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar elimde iPhone 7 kulaklığı var bunu nasıl tek jak girişli bilgisayarıma bağlarım?

Çözüm

Ben buldum.

"Female lightning to male 3.5mm jack" şeklinde aratınca çıktı. Daha fazla araştırmaya zamanım yok ama ipucunu verdim
Dostum çözüm olarak işaretlemeseydin keşke. Ben de şimdi fark ettim. Usb'den diyormuş. Görsel beni yanılttı. Mümkün olmayabilir yani. Ama eğer elinden elektrik işçiliği geliyorsa kendin başka bir kulaklığın jakını monteleyebilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"USB Female To AUX 3.5mm Male Jack Plug"​

Bu şekilde aratınca da çıkmadı
Bağlanamaz. Öyle bir adaptör bulunmuyor.
Zamanında Anker üretmişti ama yurtdışında bile stoğu yok.

Ben buldum.

"Female lightning to male 3.5mm jack" şeklinde aratınca çıktı. Daha fazla araştırmaya zamanım yok ama ipucunu verdim
Dostum çözüm olarak işaretlemeseydin keşke. Ben de şimdi fark ettim. Usb'den diyormuş. Görsel beni yanılttı. Mümkün olmayabilir yani. Ama eğer elinden elektrik işçiliği geliyorsa kendin başka bir kulaklığın jakını monteleyebilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"USB Female To AUX 3.5mm Male Jack Plug"​

Bu şekilde aratınca da çıkmadı

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…