Merhabalar. Yaklaşık 1 ay önce sahibinden.com sitesinden 100 TL'ye lightning konnektörlü EarPods kulaklık aldım. Kulaklık kesinlikle orijinal. Aldığım kişi iPhone 11 almış ve ihtiyacı olmadığından satışa koymuş. Kulaklığın garantisi devam etmekte. Kulaklığı kullandığım 1 ay boyunca hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ancak dün gece kulaklığı taktım, video izlerken arada çıt çıt ses geliyordu. Kulaklığa yaptığım testler sonucu sıkıntının kulaklıkta olduğuna eminim. Sağ tarafta bulunan, mikrofona gelen ve kulaklığa doğru giden kısımlarıyla oynayınca dediğim sesler daha da artmaya başlıyor. Kulaklığın kumandasında, ses açma/kapama, duraklatma/oynatma gibi işlemler çalışmıyor ve mikrofon sesi cızırtılı şekilde ara ara alıyor. Kulaklıkta kesinlikle fiziksel deformasyon yok. Servise gönderilirse değişiminin sağlanacağından eminim. Daha önceden jack girişini lightning girişe çeviren aparatımda sıkıntı vardı ve fiziksel hasar yoktu. 3 gün içinde yenisini gönderdiler.
Şimdi sorum şu, kendisi İstanbul'da, ben Giresun'da oturuyorum. Kendisi faturasının kopyasını bana veya teknik servise ulaştırsa teknik servis işlem yapar mı yoksa kulaklığı kendisinden değiştirtmesini mi istemeliyim? Faturanın kopyasıyla herhangi bir işlem yapılabilir mi?
Şimdi sorum şu, kendisi İstanbul'da, ben Giresun'da oturuyorum. Kendisi faturasının kopyasını bana veya teknik servise ulaştırsa teknik servis işlem yapar mı yoksa kulaklığı kendisinden değiştirtmesini mi istemeliyim? Faturanın kopyasıyla herhangi bir işlem yapılabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: