iPhone kullananlar neden gerçeği kabullenmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şey megapiksel farkı değil. iPhonedo geçtiğimiz günlerde attığı 1 saat 18 dakikalık videosunda her şeyi en ince detayına kadar anlatıyor. Bir göz atmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben bir Android fanboyuyum ve yaklaşık 6.5 ay önce 13 Pro Max satın aldım. Onlarca telefon denedim inanın hiçbiri şu telefon kadar hızlı değil şu telefon ayrı bir dünya. Arkadaşımda S22 Ultra var 13 Pro Max kat kat daha hızlı. iPhone şu an Zoom ve hızlı şarjda geri kalıyor. Diğer her şeyde Android telefonlardan üstün. Ayrıca lütfen paranızın yetmediği şeylere sallamayı artık bırakın. Adamın aldığı telefondan sizene parasını siz mi veriyorsunuz?

Evet emoji bırakmayla savunuluyor. Nedense anlamıyorum sizin gibi Samsung fanboylarını artık şunu kafanızın içine sokun megapiksel ile kamera kalitesinin alakası yok. Ona bakılırsa bende de Xiaomi Mi 11 var ve megapikseli IPhone'den daha yüksek ama çok kalitesiz fotoğraflar çekiyor ayrıca Apple'yi savunmak için fanboy olmaya gerek yok sadece siz ve sizin gibiler kabullenemiyor iPhone marka bir telefonun Samsung'dan üstün olduğunu.

Keşke biraz bilgin olsa Apple bazı uygulamalarla anlaşmalı...

Evet emoji bırakmayla savunuluyor. Nedense anlamıyorum sizin gibi samsung fanboylarını artık şunu kafanızın içine sokun megapiksel ile kamera kalitesinin alakası yok. Ona bakılırsa bende de Xioami Mi 11 var ve megapikseli IPhone'den daha yüksek ama çok kalitesiz fotoğraflar çekiyor ayrıca Apple'yi savunmak için fanboy olmaya gerek yok sadece siz ve sizin gibiler kabullenemiyor iPhone marka bir telefonun samsung'dan üstün olduğunu.
Ya neden sadece kamera açısından bakıyorsun. O kadar satırı süs diye yazmadım.

2 telefonum var biri Samsung biri iPhone isteyen istediğini kullansın size ne? Siz mi veriyorsunuz parasını size ne batıyor kardeşim? Ne Apple'yi ne de başka markaları savunurum. Kullan geç. Sanki firmalardan pay alırcasına şöyle hareketler yapanlara ayar oluyorum. La çok basit bunun cevabı size ne? Kimin ne yaptığından sana ne yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı