- Makaleler
- 19
Note 20 ile kıyaslayacağına s22 ultra ile kıyasla. Lens farkı var. Ve sadece kamera olarak kıyaslamayın sevinirim.
Note 20 ile kıyaslayacağına s22 ultra ile kıyasla. Lens farkı var. Ve sadece kamera olarak kıyaslamayın sevinirim.
Apple pahalı diye android fanboyluğu yapmaya gerek yok. Sırf minimum 5 yıl güncelleme desteği için bile Apple bi alınma sebebi.Apple Fanboyların savunacak bir şeyi olmadığından söylediği tek şey.
Evet emoji bırakmayla savunuluyor. Nedense anlamıyorum sizin gibi Samsung fanboylarını artık şunu kafanızın içine sokun megapiksel ile kamera kalitesinin alakası yok. Ona bakılırsa bende de Xiaomi Mi 11 var ve megapikseli IPhone'den daha yüksek ama çok kalitesiz fotoğraflar çekiyor ayrıca Apple'yi savunmak için fanboy olmaya gerek yok sadece siz ve sizin gibiler kabullenemiyor iPhone marka bir telefonun Samsung'dan üstün olduğunu.
Kamera, batarya, ses, akıcıklık? Ne lazım sana?Note 20 ile kıyaslayacağına s22 ultra ile kıyasla. Lens farkı var. Ve sadece kamera olarak kıyaslamayın sevinirim.
www.dxomark.com
Sözde güncelleme olan aslı cihaz bozmak olduğu 5 yıllık güncelleme desteği.Apple pahalı diye android fanboyluğu yapmaya gerek yok. Sırf minimum 5 yıl güncelleme desteği için bile Apple bi alınma sebebi.
Ya neden sadece kamera açısından bakıyorsun. O kadar satırı süs diye yazmadım.Evet emoji bırakmayla savunuluyor. Nedense anlamıyorum sizin gibi samsung fanboylarını artık şunu kafanızın içine sokun megapiksel ile kamera kalitesinin alakası yok. Ona bakılırsa bende de Xioami Mi 11 var ve megapikseli IPhone'den daha yüksek ama çok kalitesiz fotoğraflar çekiyor ayrıca Apple'yi savunmak için fanboy olmaya gerek yok sadece siz ve sizin gibiler kabullenemiyor iPhone marka bir telefonun samsung'dan üstün olduğunu.
Tamam dostum en bilgili sensin.Keşke biraz bilgin olsa Apple bazı uygulamalarla anlaşmalı...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.