iPhone Neden Alınmaz?

İphone Alınır mı?

• Alınır

Oy: 62 44,9%
  • Alınmaz

Oy: 76 55,1%

• Oy verenlerin toplamı
    138
Şahsen batarya ve tasarım yüzünden almıyorum. X'teki çentiği ve demode olmuş home tuşunu beğenmiyorum.

Eskiden Android hakikaten RAM falan şişiriyordu. 2 sene geçmesine rağmen 1,5 GB RAM ile yağ gibi kayıyor benim telefonum hala Touchwiz'e rağmen. Hafıza kartı da cabası. iPhone mantıksız bence yani.

Ben hala iPhone 6 kullanıyorum ve batarya dışında herhangi bir sıkıntısı olmadı şu ana kadar.

6S kullanıyorum, şuan memnunum ama iOS 10'dayım, 11'de kötü değil fakat kullanan arkadaşlarımda ara ara takılma gibi sorunlar var. Hele 6 felaket, sakın almayın. 6 parasına Android telefonlara bakın yada alabiliyorsanız 2.el 6S alın.

Bence alınabilir. Iphone'nin daha güvenli olduğunu da düşünüyorum (sıradan bir kullanıcı için). Ama fiyatı ülkemizde gerçekten pahalı.

Iphone gayet de alinir. An itibariyle en hizli islemci Iphone da hala. Yazilimindan donanimina Apple'in kontrolunde her sey. O sebeple uyumlu, stabil; hizli.

Ben genel itibariyle Apple ekosistemini begenmiyorum, benim gibi adama gelmez Iphone. Ama bu cok cok iyi bir tercih oldugu gercegini degistirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…