iPhone pil değiştirme veya powerbank alımı

Powerbank ile şarj ettiniz mi hiç?

İyi bir powerbank tercihi aklıma yattı. Kesinlikle alacağım. Size de sormak isterim şu Deji batarya konusunu. Sizce güvenilir midir? Yarın öbür gün aldığımda Xiaomi powerbank veya başka bir powerbank markasının ürünüyle şarj ettiğimde herhangi bir sorun çıkarır mı?(patlama gibi)
Şahsen ben Deji Batarya + Xiaomi Powerbank ikilisinin ilk 6 ayda bir sıkıntı olacağını söyleyemem. Bazı forum kullanıcıları Deji bataryalardan çok memnunken yine bazı kesim 6-12 ay sonraki performansından pek de memnun değil (pil kapasitesinin performansının düşmesi vs).

Powerbank ile şarj ettiniz mi hiç?

İyi bir powerbank tercihi aklıma yattı. Kesinlikle alacağım. Size de sormak isterim şu Deji batarya konusunu. Sizce güvenilir midir? Yarın öbür gün aldığımda Xiaomi powerbank veya başka bir powerbank markasının ürünüyle şarj ettiğimde herhangi bir sorun çıkarır mı?(patlama gibi)

Hocam bu ürünü daha önce kullanmadım fakat genel olarak önermem. Bence ne kadar göze cazip gelsede ömrünün tükenme hızı vs. bilinmediği için önermem. Özellikle böyle pillerde patlama işleri sık oluyor aman dikkat.
@Üniversiteli Jordi bu ilcoud limiti olayı nedir? Mesela ben 2. el telefon alıyorum ama adam çıkış yapıyor yani hesabını kaldırıp sıfırlıyor. Yine bu olay geçerli mi yoksa başka bir şey mi tam anlamadım.

Hocam benim bildiğim bir cihaz üzerinde en fazla 3 iCloud hesap değiştirilmesi yapılıyor. 3.'den sonra iCloud limitine ulaşıldı tarzı bir hata alınıyor ve o cihaza bir daha iCloud tarzı bir şey kurulamıyor. Biraz araştırdım, bunun sebebininde aygıt kimliği ile eşleştirilmesi olduğunu gördüm. Bundan dolayı cihazı formatlasanızda cihazda iCloud kiliti kalkmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı