M Metin Seçkin Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:14 #1 Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım?
Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım?
Orion1205 Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:16 #2 Metin Seçkin dedi: Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz şeyler önemli ama bence fazla takmayın çünkü bir süreden sonra insan açmaya korkuyor telefonu.
Metin Seçkin dedi: Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz şeyler önemli ama bence fazla takmayın çünkü bir süreden sonra insan açmaya korkuyor telefonu.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:16 #3 İlk düşmeye başladıktan sonra düşüşü hızlanıyor diye biliyorum. Daha da düşünce batarya değişimi bir seçenek olabilir.
İlk düşmeye başladıktan sonra düşüşü hızlanıyor diye biliyorum. Daha da düşünce batarya değişimi bir seçenek olabilir.
Kerimexe Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550 Tomahawk Ryzen 5 5600 XPG 16x2 Spectrix D35G Gigabyte Vision RTX 3070 Addlink S70 512GB Corsair 3000D RGB Airflow XPG Core Reactor II 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Dün 20:18 #4 Metin Seçkin dedi: Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Pil devri de önemli. Apple hatırladığım kadarıyla 25 devirde %1 düşüşü normal görüyor.
Metin Seçkin dedi: Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Pil devri de önemli. Apple hatırladığım kadarıyla 25 devirde %1 düşüşü normal görüyor.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.992 Çözümler 27 Yer Adana Dün 20:18 #5 Metin Seçkin dedi: Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey.
Metin Seçkin dedi: Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey.
Jeffrey Hardy Yoctopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:18 #6 Dusmeye devam edecek. Apple baz serisinin pillerinin uretim sureci verimli degil. Seneye %80 olur.
sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:18 #7 Metin Seçkin dedi: Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende oldu yazımsal bir hata olabilir 3 günde %83 ten %80 ne düştü.
Metin Seçkin dedi: Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende oldu yazımsal bir hata olabilir 3 günde %83 ten %80 ne düştü.
M Metin Seçkin Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:19 #8 weeha dedi: İlk düşmeye başladıktan sonra düşüşü hızlanıyor diye biliyorum. Daha da düşünce batarya değişimi bir seçenek olabilir. Genişletmek için tıkla... Yıllarca Android kullandım bir iPhone telefona geçelim dedim bin pişman oldum. Garantiye göstereceğim ondan sonra bakarım.
weeha dedi: İlk düşmeye başladıktan sonra düşüşü hızlanıyor diye biliyorum. Daha da düşünce batarya değişimi bir seçenek olabilir. Genişletmek için tıkla... Yıllarca Android kullandım bir iPhone telefona geçelim dedim bin pişman oldum. Garantiye göstereceğim ondan sonra bakarım.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:20 #9 Metin Seçkin dedi: Yıllarca Android kullandım bir iPhone telefona geçelim dedim bin pişman oldum. Garantiye göstereceğim ondan sonra bakarım Genişletmek için tıkla... Cihaz ne ki hocam?
Metin Seçkin dedi: Yıllarca Android kullandım bir iPhone telefona geçelim dedim bin pişman oldum. Garantiye göstereceğim ondan sonra bakarım Genişletmek için tıkla... Cihaz ne ki hocam?
M Metin Seçkin Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:21 #10 Kerimexe dedi: Pil devri de önemli. Apple hatırladığım kadarıyla 25 devirde %1 düşüşü normal görüyor. Genişletmek için tıkla... Devir 304 hocam.
Kerimexe dedi: Pil devri de önemli. Apple hatırladığım kadarıyla 25 devirde %1 düşüşü normal görüyor. Genişletmek için tıkla... Devir 304 hocam.