iPhone pil sağlığı %88'e düştü

Metin Seçkin

Hectopat
Daha fazla  
Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım?

Cihazımı geçen yıl aralık ayında aldım. Pil sağlığım 2 gün önce %90'dı ama şimdi %88'e düşmüş. Ne yapmalıyım?

Hocam bu tarz şeyler önemli ama bence fazla takmayın çünkü bir süreden sonra insan açmaya korkuyor telefonu.

İlk düşmeye başladıktan sonra düşüşü hızlanıyor diye biliyorum. Daha da düşünce batarya değişimi bir seçenek olabilir.

Pil devri de önemli. Apple hatırladığım kadarıyla 25 devirde %1 düşüşü normal görüyor.

Dusmeye devam edecek. Apple baz serisinin pillerinin uretim sureci verimli degil. Seneye %80 olur.

Aynısı bende oldu yazımsal bir hata olabilir 3 günde %83 ten %80 ne düştü.

İlk düşmeye başladıktan sonra düşüşü hızlanıyor diye biliyorum. Daha da düşünce batarya değişimi bir seçenek olabilir.

Yıllarca Android kullandım bir iPhone telefona geçelim dedim bin pişman oldum. Garantiye göstereceğim ondan sonra bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…