iPhone şarj adaptörü ve kablosu orijinal mi?

@v3rtecc @fatihnulldreinull
Nasıl anladınız hemen orijinal olduğunu?

Satıcı Teknosa değil bunu bilerek alın. Kimse orijinal ürünü o kadar farkla da satmaz normalde. Sahte bir ürün gelme ihtimali yükseliyor bu durumda. İçini açmadan bilemeyeceğiniz için orjinal diye kullanacaksınız siz de haberiniz olmadan. O kadar içinde sahte ağırlık olan adaptör gördüm ki. Hepsi de internette daha uyguna buldum diye bilinmeyen yerlerden alınan ürünlerdi.

Satıcı Teknosa değil bunu bilerek alın. Kimse orijinal ürünü o kadar farkla da satmaz normalde. Sahte bir ürün gelme ihtimali yükseliyor bu durumda. İçini açmadan bilemeyeceğiniz için orjinal diye kullanacaksınız siz de haberiniz olmadan. O kadar içinde sahte ağırlık olan adaptör gördüm ki. Hepsi de internette daha uyguna buldum diye bilinmeyen yerlerden alınan ürünlerdi.
Saticinin teknosa disinda bir sitede magazasi var. Yorumlarda iyi gozukuyor. Ayrica urunu bu piyasadan satan bir suru site var. O kadar fark derken? Koçtașta’da 630 liraymıș mesela. Oda mı çakma? Piyasanin altinda satiliyor bu tarz urunler bazen.

Satıcı Teknosa değil bunu bilerek alın. Kimse orijinal ürünü o kadar farkla da satmaz normalde. Sahte bir ürün gelme ihtimali yükseliyor bu durumda. İçini açmadan bilemeyeceğiniz için orijinal diye kullanacaksınız siz de haberiniz olmadan. O kadar içinde sahte ağırlık olan adaptör gördüm ki. Hepsi de internette daha uyguna buldum diye bilinmeyen yerlerden alınan ürünlerdi.

Aksine yorumlara bakınca Teknosa'ya ait yorumlarda ürün orijinal değil deniyordu, fiyat farkı da yok zaten diğer e-ticaret sitelerindeki fiyarlar da aşağı yukarı aynı.

Yeni konular

Geri
Yukarı