iPhone şarj kabloları hızlı deforme oluyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 1600x
Asus prime b350m-a
Asus gtx 1050 ti 4gb
Asus vp247t 75hz monitör
Msi g244f 170hz gaming monitör
Kingston 2400mhz 16gb (2x8) ddr4
Aerocool 600watt psu

Performax xotran mouse
Blic k50 red switch klavye
Gamepower magnus v2 kulaklık
Merhaba, iPhone 13 kullanıcısıyım. Daha önceden 6s, 7, 8 Plus kullandım ve hepsinde şarj kabloları belirli bir süreden sonra temassızlık yapıyor (1-2 sene). Şarj kablosunun Lightning ucu, soldan 4. pin sanki kısa devre yapmış da yanmış gibi ya da oksitlenmiş — bilemiyorum.

Merak ediyorum, sadece bende mi oluyor yoksa sizde de oluyor mu?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba, iPhone 13 kullanıcısıyım. Daha önceden 6s, 7, 8 Plus kullandım ve hepsinde şarj kabloları belirli bir süreden sonra temassızlık yapıyor (1-2 sene). Şarj kablosunun Lightning ucu, soldan 4. pin sanki kısa devre yapmış da yanmış gibi ya da oksitlenmiş — bilemiyorum.

hocam vallahi babam iphone kullanıyor senelerce iphone 7,8 kullandı ve hepsinde aynı şarj makinesini kullanıyordu. Yeni aldığı iphone 13 pro maxten sonra şarj makinesi değiştirdi. Belki bir kullanım hatası sonucu oluşuyordur. Kendim bir deneyimim yok gözlemlerim bu şekilde.

Merhaba, iPhone 13 kullanıcısıyım. Daha önceden 6s, 7, 8 Plus kullandım ve hepsinde şarj kabloları belirli bir süreden sonra temassızlık yapıyor (1-2 sene). Şarj kablosunun lightning ucu, soldan 4. pin sanki kısa devre yapmış da yanmış gibi ya da oksitlenmiş — bilemiyorum.

2022'den beri iPhone 11 Pro kullanıyorum, kablo anca deforme olmaya başladı. Dediğiniz gibi çok uzun gitmiyor şarj kabloları. Tahminimce yan sanayinin dönmesi için dandik üretiliyor.

Yuksek ihtimal sadece sizde, kendimden de cevremden de 1-2 sene gibi kisa surede kabloya zarar veren gormedim.

Ben kendim için konuşayım. Son kabloyu 4 sene kullandım. Aynı şekilde ipad için olan type-c yi de 2 yıldır kullanıyorum. Şimdilik sıkıntı yok

Bu da iPhone'un ayıbı. Çok uzun ömürlü değil iPhone kabloları.

Merhaba. Lightning kablolarının kalitesinden haberim yok ama Ugreen marka kabloları denediniz mi? Dediğiniz olay belki de sadece Apple'ın planlı eskitmesidir.

Merhaba. Lightning kablolarının kalitesinden haberim yok ama Ugreen marka kabloları denediniz mi? Dediğiniz olay belki de sadece Apple'ın planlı eskitmesidir.

4.pin kararmıi görebiliyor musunuz fotoda bimmiyorum ama şarja takıyorum biraz şarj ediyor sonra kesiliyor.

Geri
Yukarı