iPhone SE 1. nesil App Store'a girilmiyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600H 20GB DDR4 Ram RTX 3060 laptop GPU 500GB SSD 980GB HDD
Victus 16
iPhone SE 1. nesil aldım 2. el App Store girdiğin zaman bu uyarı geliyor. Bilgilerimi giriyorum yine istiyor ve açılmıyor. Nasıl çözebilirim?

20250320_213033.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son sürümde misiniz? Değilseniz güncelleyin. Yine olmazsa ayarlar- iCloud kısmından hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin. Yine olmazsa ayarlar- genel- sıfırla- ağ ayarlarını sıfırla deyin.

Son düzenleme:
Son sürümde misiniz? Değilseniz güncelleyin. Yine olmazsa ayarlar- iCloud kısmından hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin. Yine olmazsa ayarlar- genel- sıfırla- ağ ayarlarını sıfırla deyin.
İlk defa sizin güncelleyin dediğinize şahit oldum :D

Telefonun ayarlar kısmındaki apple ID ile aynı hesabı girdiğinize emin misiniz?

İlk defa sizin güncelleyin dediğinize şahit oldum :D

Telefonun ayarlar kısmındaki Apple ID ile aynı hesabı girdiğinize emin misiniz?

iPhone için yardımcı olduğum tüm insanlara başta şayet yazılımsal bir hataysa ve genelde güncellemeyle çözülebilecek bir şeyse evet tek burada değil çok yerdeki mesajımda güncellemelerini önerdim. Ben ortada hiçbir sebep yokken eski bir iPhone kullanıcısının "zorundaymış gibi" güncelleyip cihazı planlı eskitmeye kurban etmesine karşıyım. Mevcut sürümünde hata alıyorsa veya güncelleyince donanım özelliklerine yeni özellikler eklenecekse(bu durum genelde dönemindeki son nesil Pro serisi cihazlarda olur) elbette güncellemeli.

Yeni konular

Geri
Yukarı