miracbay Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:00 #1 iPhone SE 2 alınır mı? Performansı nasıl kaç yıl götürür? Kulanımım söyle günlük 4 saat kullanayım çoğunlukla sosyal medya arada hafif oyunlar oynarım.
iPhone SE 2 alınır mı? Performansı nasıl kaç yıl götürür? Kulanımım söyle günlük 4 saat kullanayım çoğunlukla sosyal medya arada hafif oyunlar oynarım.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 787 Dün 23:03 #2 Alınır. 2. el alacaksınız muhtemelen 2. el telefon almayın derim.
miracbay Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:04 #3 xoceanx dedi: Alınır. 2. el alacaksınız muhtemelen 2. el telefon almayın derim. Genişletmek için tıkla... Mecbur 2 el
xoceanx dedi: Alınır. 2. el alacaksınız muhtemelen 2. el telefon almayın derim. Genişletmek için tıkla... Mecbur 2 el
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.171 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:05 #4 xoceanx dedi: Alınır. 2. el alacaksınız muhtemelen 2. el telefon almayın derim. Genişletmek için tıkla... 0 var mı?
xoceanx dedi: Alınır. 2. el alacaksınız muhtemelen 2. el telefon almayın derim. Genişletmek için tıkla... 0 var mı?
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 787 Dün 23:05 #5 Lskow dedi: 0 var mı? Genişletmek için tıkla... Onların sıfırı yok artık.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.171 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:06 #6 xoceanx dedi: Alınır. 2. el alacaksınız muhtemelen 2. el telefon almayın derim. Genişletmek için tıkla... Alınır ama nasıl 2. el telefon almayın çelişki var ondan bahsediyorum.
xoceanx dedi: Alınır. 2. el alacaksınız muhtemelen 2. el telefon almayın derim. Genişletmek için tıkla... Alınır ama nasıl 2. el telefon almayın çelişki var ondan bahsediyorum.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 787 Dün 23:06 #7 miracbay dedi: Mecbur 2 el Genişletmek için tıkla... Temiz olmasına dikkat edin. Bataryası orijinal olmaz büyük ihtimalle. Ekranı vs. değişmiş olmasın. Lskow dedi: Alınır ama nasıl 2. el telefon almayın çelişki var ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Telefon olarak alınır dedim de bana kalırsa almayın dedim.
miracbay dedi: Mecbur 2 el Genişletmek için tıkla... Temiz olmasına dikkat edin. Bataryası orijinal olmaz büyük ihtimalle. Ekranı vs. değişmiş olmasın. Lskow dedi: Alınır ama nasıl 2. el telefon almayın çelişki var ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Telefon olarak alınır dedim de bana kalırsa almayın dedim.
miracbay Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:07 #8 Lskow dedi: 0 var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe izin vermez.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.219 Çözümler 51 Yer Bursa Dün 23:09 #9 miracbay dedi: Bütçe izin vermez. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.019 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:09 #10 Lskow dedi: Alınır ama nasıl 2. el telefon almayın çelişki var ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el hiçbir elektronik ürün alınmaz.
Lskow dedi: Alınır ama nasıl 2. el telefon almayın çelişki var ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el hiçbir elektronik ürün alınmaz.