iPhone SE 2. nesil en son sürümü güncellenmeli mi?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar öncelikle. iPhone SE 2. nesil cihazımda Instagram, TikTok vb. gezinirken modem kapsama alanında olmama rağmen ara sıra sebepsiz yere Wi-Fi ağından düşmeler yaşıyorum. Ayarlara girip ağa manuel bağlanmam gerekiyor otomatik bağlan aktif olmasına rağmen. Şu an 16.6 iOS sürümündeyim.

Bugün iPhone 13 kullanan bir arkadaşıma da sordum ve aynı sorun onda da mevcutmuş. Cihazı son sürümde değil onunda, sanırsam IPhone'larda kronik bir sorun bu. Son sürüme güncellersem düzelir mi? Eğer düzelmezse başka markaya geçiş yapmayı düşünüyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar öncelikle. iPhone SE 2. nesil cihazımda Instagram, TikTok vb. gezinirken modem kapsama alanında olmama rağmen ara sıra sebepsiz yere Wi-Fi ağından düşmeler yaşıyorum. Ayarlara girip ağa manuel bağlanmam gerekiyor otomatik bağlan aktif olmasına rağmen. Şu an 16.6 iOS sürümündeyim.

O sorun hiç merak etme iOS 17'de de devam edecek. Instagram Reels'lere bile espri konusu olan bir iOS Bug'u halen devam ediyor. Bunun için kamera kaliteni düşürmeye ve performansından ödün vermeye değmez SE2 için iOS 16 bile gayet fazla zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı