iPhone SE 2 video kaydında ses bozulması oluyor

Kaltroh

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, kullanmakta olduğum iPhone SE 2 modelinde video kaydetmek istediğimde ses boğuk ve bozuk geliyor. Instagram üzerinden video kaydı aldığımda ise gayet düzgün ses kaydı alıyor. Aynı şekilde WhatsApp üzerinden ses kaydı gönderdiğimde ses kalitesi güzelken video gönderdiğimde yine bozuk ve boğuk ses kaydı alıyor.
Bu durumda telefonun mikrofonunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama neden telefonun kendi kamera uygulamasında sesi bozuk kaydediyor anlamış değilim. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Kamera video kaydı: Kamera ses kaydı
Instagram video kaydı: Instagram ses kaydı

Merhaba, kullanmakta olduğum iPhone SE 2 modelinde video kaydetmek istediğimde ses boğuk ve bozuk geliyor. Instagram üzerinden video kaydı aldığımda ise gayet düzgün ses kaydı alıyor. Aynı şekilde WhatsApp üzerinden ses kaydı gönderdiğimde ses kalitesi güzelken video gönderdiğimde yine bozuk ve boğuk ses kaydı alıyor.
Bu durumda telefonun mikrofonunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama neden telefonun kendi kamera uygulamasında sesi bozuk kaydediyor anlamış değilim. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Kamera video kaydı: Kamera ses kaydı
Instagram video kaydı: Instagram ses kaydı

Eski iPhone 6'm da da böyle bir sorun vardı, bende çözümünü bilmiyorum ama ön kamera ile
Arka kameranın mikrofonu farklı yanlış bilmiyorsam, ön kamera ile video öekerken kullandığı mikrofon sıkıntılı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı