iPhone SE 2016'dan SE2020'ye geçmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@444219 Ne? :D iPhone SE'nin içinde iPhone 11 ile birebir aynı donanım var. Yer yer iPhone 11'den daha performanslı.

İşlemcisi aynı diye performansı aynı mı oluyor? 11 de şişirmedir, fiyatını hak etmez. Ayrıca bana burada baş parmağım kadar 2000 mAh telefonu savunmayın. Ki ben kötü demedim, fiyatını hak etmez dedim ve hala arkasındayım.

Hocam fotoğraf çekmeyi sevmem kamerası hiç önemli değil bana cihazımda 5 fotoğraf anca vardır, küçük telefonları daha çok seviyorum bu yüzden SE modellerine daha olumlu bakıyorum.
S2 2020'nin geride oldugu 2 konu var o da ekran tasarimi ve batarya, bunlar fiyatina gore dezavantaj olmamali. Kamerasi gayet yeterli zaten fotograf cekmiyormussunuz. Ekran tasarimi sizin icin onemli degilse alabilirsiniz gonul rahatligi ile. Cok uzun sure destek kesilmez zaten, ki simdiye kadar SE 2016 kullandiginiza gore anlamissinizdir.

Hocam fotoğraf çekmeyi sevmem kamerası hiç önemli değil bana cihazımda 5 fotoğraf anca vardır, küçük telefonları daha çok seviyorum bu yüzden SE modellerine daha olumlu bakıyorum.

Dostum o zaman 5 k bandına çikmana hiç gerek yok git başka telefon al sanırım oyunda oynuyorsun kamerada umurunda değildi bakmaya değmez.

Anlıyorum ama sürekli oyun oynayıp pili şarj-deşarj edeceksen iPhone SE 2020 sana uygun değil diye düşünüyorum.
@444219 iPhone SE 2020'den daha performansı bir Android cihaz söyler misin?

Nokia 3310, Samsung Tab 3 Lite, S3 mini sana ne lazım?

Dostum o zaman 5 k bandına çikmana hiç gerek yok git başka telefon al sanırım oyunda oynuyorsun kamerada umurunda değildi bakmaya değmez.

Nokia 3310, Samsung Tab 3 Lite, S3 mini sana ne lazım?
Dalga mı geçiyorsun ?

İşlemcisi aynı diye performansı aynı mı oluyor? 11 de şişirmedir, fiyatını hak etmez. Ayrıca bana burada baş parmağım kadar 2000 mAh telefonu savunmayın. Ki ben kötü demedim, fiyatını hak etmez dedim ve hala arkasındayım.
Neredeyse ayni?
1620028859214.png

Evet dostum 5K bandindaki Android telefonun A13 Bionic'ten daha fazla performans verecegini dusunuyorum nereden bildin?

Dosya Ekleri

• 1620028856704.png
    1620028856704.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 43
2000 mAh telefon bildiklerine benzemez. iOS işletim sistemini kullanıp denemek lazım temellerini de araştırmak lâzım. Android'in uygulama kapansa bile performans yediği, arkada bu yüzden çok RAM kullanıp astronomik 12 GB-16 GB gibi PC'lere yakın RAM koymaları gibi mesela.

5k bandında iPhone SE almak bana göre saçmadır sadece markaya para vermiş olursunuz ayrıca pahalı markaların ucuz ürünlerini almanın sonucu hüsrandır 5K bandında iPhone seden çok çok iyi telefonlar var. 2.5 k telefonlar ile aynı seviyede şu an sırf aynadan fotoğraf çekince iPhone logosu görünmesi için 5K vercekseniz siz bilirsiniz.😐

Ayrıca bataryası, ekranı ve kamerası fiyatına göre yetersizdir.
Dalgami geciyorsun canim.

Günü tamamlar mı şarjı 2-3 saat bakmayla?

Hocam 6-7 saat dayanıyor diyorlar (oyunlarda değil bu tabii)
@444219 hocam telefonun şarjının uzun gitmesi sadece MAh'e bağlı sanıyorsanız, konuşup insanların kafasını karıştırmayın lütfen.
Oyun oynayan birisi zaten ekranından dolayı iPhone tercih etmez.

Şu an iPhone SE 1. nesil kullanıyorum ve yakında desteği bitecek. Bu yüzden iPhone SE 2. nesil almayı düşünüyorum. Bataryası 1. nesile göre sizce iyi midir ve 1. nesile göre boyutu çok mu büyük?

Hocam IOS'dan Android bir telefona geçmeyi düşünmeyin. Hele hele MIUI'a falan hiç hiç düşünmeyin. Uzun süre kullanmak istiyorsanız ve oyun oynamıyorsanız (oyun oynayacaksanız Xiaomi bile SE 2020'den iyi olur) SE 2020 en iyi seçenek olur.

Akıllı telefon tavsiyeleri bölümüne açsaydınız 2000 mAh çok az alınmaz diyen arkadaşlar çıkmazdı.

2000 mAh telefon bildiklerine benzemez. iOS işletim sistemini kullanıp denemek lazım temellerini de araştırmak lâzım. Android'in uygulama kapansa bile performans yediği, arkada bu yüzden çok RAM kullanıp astronomik 12 GB-16 GB gibi PC'lere yakın RAM koymaları gibi mesela.

iOS benim için başkadır eğer bir gün alacak olursam sadece işletim sistemi için alırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı