Bahsettiğiniz kişi benim. 2015 Aralık ayında aldığım 5S i halen aktif kullanmaktayım. Şu aralar bir telefon alıp bu telefonu WhatsApp dışında çok bir şey yapmayan anneme vereceğim. En az 2 yıl daha cayır cayır kullanılır. Sosyal medya kullanmadığı için şarjı da uzun gidecektir diye düşünüyorum.
Başlıktaki soru işaretleri içine bende düştüm. Son birkaç gündür seçenekler arasına bir de Oppo Reno 4 katıldı. YouTube'da çok takıldığım için ekran boyutu 6" seviyelerinde olan Oppo Reno 4, Redmi Note 9 Pro ve Mi Note 10 Lite ile SE 2020 arasında sıkışıp kaldım. İlk akıllı telefonum 5S idi. O yüzden iPhone ve iOS sisteminden çıkmak istemiyorum. Ama elimde medya tüketirken rahat edeceğim bir telefonun olması da çok cazip geliyor. iPhone SE tarafına birçok (+) atabilirken Android tarafına bir tane (+) atabiliyorum. O da iPhone SE'nin bütün artılarını götürüyor. Ama içimden o Android telefonu almak gelmiyor. Telefon almaktan vazgeçeceğim neredeyse. Bir yandan da "şu piyasada cepte para tutmak lazım daha düşük seviye F/P bir Android al geç" diyorum. Yani kafalar çok karışık.