iPhone SE 2022 3. nesil ekran parlaklığı kendi kendine azalıyor

TruzgarX

Hectopat
Daha fazla  
iPhone SE 2022'im var. Yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. Kulanirken Full parkaklıkta olmasına rağmen durduk yerke ekran parlaklıpı azalıyor. Bakıyorum halla Full gösteriyor ama olmuyor. Belirli bir süre sonra gene durduk yerde artıyor.

Ayarlardan otomatik parlaklık ayarını kapatın.

Ayarlar>Erişilebilirlik>Ekran ve Metin Puntosu>Otomatik Parlaklığı kapatın.

Ayarlar>Erişilebilirlik>Ekran ve Metin Puntosu>Otomatik Parlaklığı kapatın.
baktım kapalı zaten

Otomatik parlaklığı kapatın ya da düşük güç mod devrede olabilir oda parlaklığa müdahale ediyordu.
2 side kapalı

Durduk yere değil. Telefon çok ısındığı için otomatik olarak parlaklığı düşürerek tolere etmeye çalışıyor.
bunu kapatma yoku varmı bide bu tahmin mi yoksa zaten telefonun bir özeliği mi

Ayarlardan otomatik parlaklık ayarını kapatın.
kapalı zaten

Maalesef kapatabileceğiniz bir şey değil. Ekran ömrü açısından gerekli kılınan bir şey. Havaların 40 derecelerde dolaştığı şu günlerde sık sık karşılaşacağınız bir durum.

Maalesef kapatabileceğiniz bir şey değil. Ekran ömrü açısından gerekli kılınan bir şey. Havaların 40 derecelerde dolaştığı şu günlerde sık sık karşılaşacağınız bir durum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik parlaklığı kapatın hala oluyorsa ekranda su kalınca kendi kendine hareket edebiliyor ondanda olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…