iPhone SE 2022'im var. Yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. Kulanirken Full parkaklıkta olmasına rağmen durduk yerke ekran parlaklıpı azalıyor. Bakıyorum halla Full gösteriyor ama olmuyor. Belirli bir süre sonra gene durduk yerde artıyor.
iPhone SE 2022'im var. Yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. Kulanirken Full parkaklıkta olmasına rağmen durduk yerke ekran parlaklıpı azalıyor. Bakıyorum halla Full gösteriyor ama olmuyor. Belirli bir süre sonra gene durduk yerde artıyor.
Ayarlar>Erişilebilirlik>Ekran ve Metin Puntosu>Otomatik Parlaklığı kapatın.iPhone SE 2022'im var. Yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. Kulanirken Full parkaklıkta olmasına rağmen durduk yerke ekran parlaklıpı azalıyor. Bakıyorum halla Full gösteriyor ama olmuyor. Belirli bir süre sonra gene durduk yerde artıyor.
baktım kapalı zatenAyarlar>Erişilebilirlik>Ekran ve Metin Puntosu>Otomatik Parlaklığı kapatın.
2 side kapalıOtomatik parlaklığı kapatın ya da düşük güç mod devrede olabilir oda parlaklığa müdahale ediyordu.
bunu kapatma yoku varmı bide bu tahmin mi yoksa zaten telefonun bir özeliği miDurduk yere değil. Telefon çok ısındığı için otomatik olarak parlaklığı düşürerek tolere etmeye çalışıyor.
kapalı zatenAyarlardan otomatik parlaklık ayarını kapatın.
Maalesef kapatabileceğiniz bir şey değil. Ekran ömrü açısından gerekli kılınan bir şey. Havaların 40 derecelerde dolaştığı şu günlerde sık sık karşılaşacağınız bir durum.
Otomatik parlaklığı kapatın hala oluyorsa ekranda su kalınca kendi kendine hareket edebiliyor ondanda olabilir.iPhone SE 2022'im var. Yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. Kulanirken Full parkaklıkta olmasına rağmen durduk yerke ekran parlaklıpı azalıyor. Bakıyorum halla Full gösteriyor ama olmuyor. Belirli bir süre sonra gene durduk yerde artıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.