Bu zaten her cihazda ekran suresini fazlaca dusuren bir unsur. SE 3 ile sinirli olan bir sey degil.En basitinden Wi-Fi yerine mobil veri kullanmak bile o telefondaki ekran süresini inanılmaz düşürüyor.
4 senelik Xiaomi maceramdan sonra bir farklılık yapıp IPhone'ye geçiş yapmayı düşünüyorum.
Her ne kadar yurt dışı 12 Pro'ları düşünmüş olsam da şu anlık TR cihazı daha çok işimi görecek gibi duruyor. Kuzenim SE 2'ye geçmiş aklımda SE3 falan yokken öyle bir girdi az buçuk baktım kafama yattı.
İşlemci olarak 13 ile aynı işlemciyi kullanıyor, kasa kamera pil ve ekran doğal olarak farklı. Kasası zamanında içimde kalan IP8 ile benzer olduğundan sorun değil benim için. Pil'e yapacak bir şey yok ekranı da ufak olduğundan çok sırıtacağını sanmıyorum.
Siz ne diyorsunuz 2.el 7-8k civarına SE 3 satın alınır mı?
4 senelik Xiaomi maceramdan sonra bir farklılık yapıp IPhone'ye geçiş yapmayı düşünüyorum.
Her ne kadar yurt dışı 12 Pro'ları düşünmüş olsam da şu anlık TR cihazı daha çok işimi görecek gibi duruyor. Kuzenim SE 2'ye geçmiş aklımda SE3 falan yokken öyle bir girdi az buçuk baktım kafama yattı.
İşlemci olarak 13 ile aynı işlemciyi kullanıyor, kasa kamera pil ve ekran doğal olarak farklı. Kasası zamanında içimde kalan IP8 ile benzer olduğundan sorun değil benim için. Pil'e yapacak bir şey yok ekranı da ufak olduğundan çok sırıtacağını sanmıyorum.
iPhone 7'nin arkası cam mi, 8 olmasın o?Cihaz özünde iPhone 13 motorlu bir iPhone 7.
10' a alacaktım almadım. Şu an da 12-15'e rahatça bulunur güzel bir cihaz.SE3'ün sıfırı 30k. 2. eli nasıl 7-8K olsun.
Kardeşim ve arkadaşım kullanıyor, hâlâ bangır bangır bir cihaz tek eksisi bataryası ekranına zaten alışkınlar.SE2 artık bitik bir cihaz. Performans konusunda dahi tatmin etmez.
Daha dün iPhone 13 aldım sıfır. Kurulum yaparken ısındı az buçuk. iPhone'lar zaten genel olarak ısınma sorunlarıyla ünlüler hocam. 15 pro Max'te alsan isiniyor.Telefon o işlemcinin gücünü hiçbir şekilde karşılayamıyor. Alev alıyor.
7-8 civarına bulursan bende almak isterim.4 senelik Xiaomi maceramdan sonra bir farklılık yapıp IPhone'ye geçiş yapmayı düşünüyorum.
SE2 mi demek istedin onu net anlamadım üstteki mesajından moderatör yanlış girdi gibi bir şey demişsin. SE2 artık bitik bir cihaz. Performans konusunda dahi tatmin etmez.
7-8 civarına bulursan bende almak isterim.10-13 arasına bulunuyor şu an. Almak mantıklı mı bence değil. 13'e falan cikilirsa iPhone 11 almak mantıklı. Kardeşime 4'e SE2 almıştık ederi de Max 5-6'dir benim gözümde cihazın kamera, işlemci, hız açısından çoğu Android'i tokatlar. Ama o batarya günde 2 değil 2'den çok kez bağlayacak sizi prize maalesef. Batarya ve ekranı saymazsaniz ve beleş denilecek fiyata alirsaniz SE'ler alınır. 12-15 üstüne cikilirsa 11, dediğiniz gibi 12 mini falan alınız.
Dostum mesele arkası cam olması değil ki. 2017 eylüle dön bakalım. iPhone 7’den yeni işlemci hariç 8’in ne artısı vardı kullanıcıyaiPhone 7'nin arkası cam mi, 8 olmasın o?
Telefonda fazla zaman harcamamak ve biraz kendini uzak tutmak istiyorsan iyi bir seçim olur SE 3. ikinci el piyasasında da çok uyguna bulunabiliyor zaten sıfır olarak almak mantıklı olmaz çünkü piyasası düşük.