- Makaleler
- 6
MematiAAA, DA Forum'daki Furkan AslanHocam beni hatırladınız mı?
MematiAAA, DA Forum'daki Furkan AslanHocam beni hatırladınız mı?
1-İşlemci.Bir android fanboy olarak telefonda hız harici ne beğendiniz?
İphone seven biri olarak o telefonu almam ben.
İlk nesile 5000 veren varsa foruma alalım onu.iPhone SE 1. nesil alınmaz. 2020 sürümü tartışılır. Ben OnePlus seçerdim.
Tahmin ettiğim gibi yanıtlar hepinize teşekkürler.tamam iPhone iyi hoş da şimdi OnePlus'da 5 sene gitmez mi?
İkisinin de kamerası güzel. SE'yi ABD fiyatıyla alabilsem keşke ama biliyorsunuz IMEI sıkıntı.
Memati?
9 serisi ne zaman çıkıyor OnePlus takip ediyor musunuz acaba? Belki sonraki modelde daha küçük bir model çıkarırlar. Elim küçük ekranın küçük olması daha iyi.Burada olay ekrana kalıyor. Büyük ekran OnePlus küçük ekran dersen iPhone. Seçim sizin.
9 Serisi ne zaman çıkıyor OnePlus takip ediyor musunuz acaba? Belki sonraki modelde daha küçük bir model çıkarırlar. Elim küçük ekranın küçük olması daha iyi.
Dolar alıp beklemeye geçiyorum anlık kur: 7.72Tahminlere göre Mart 2021.
Merkez Bankası kurları ellemeyeceğiz diyor zaten düşeceğini sanmam bir süre 7.60 8 arasında gidecektir. Zarar etme oranınız yok denecek kadar az, mantıklı olur.Dolar alıp beklemeye geçiyorum anlık kur: 7.72
Daha önce hiç iPhone kullanmadım sizce 5000 TL değer mi? Aynı paraya OnePlus 8T de alabilirim. Daha önce üst seviye bir Android'den IPhone'a geçen biri yorumlasa çok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.