iPhone SE ekranında çizgiler var

jeunesturcs

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Sosyolog
Herkese selam,
iPhone SE 2020 kullanıyorum ve bu ay garantisi bitti. Bugün ise anlamsız şekilde ekranda yatay şekilde baştan aşağı çizgiler mevcut. Daha çok beyaz ekranda siyah-gri tonda gözüküyor. Yani aynı çizgili defter yaprağı gibi düşünün. Çok sinir bozucu bir görüntüsü var. Hard reset attım, telefonu güncelledim, erişebilirlik ayarlarını kurcaladım ancak bir sonuca varamadım. Düşme ve sıvı teması olmadı ki bugün pek kullanmadım telefonu. Bir ara şarjdaydı. Sizce sorun ne olabilir? Elimde şu an ekranı çekebilecek kaliteli bir kamera olmadığı için görsel yükleyemiyorum. Çizgiler ekte yer alan görseldeki gibi istikrarlı çizgiler ve beyaz olan her yerde var. Diğer renklerde var ancak dikkat ettim ekran bir süre açık kalınca oradakiler geçer gibi oldu.

Dosya Ekleri

• IP4HLineTest.jpg
    IP4HLineTest.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 838
Evet, telefonu satarak çözüm yarattım 😁.

Zamanla kaybolmuştu. Sanırım çevresel ısı değişimleri etkili oluyordu.

Aynı telefonu ben de kullanıyorum 2 ay sonra 2 yılını doldurmuş olacak ve garantisi bitecek. Zannedersem Apple mühendisleri bu telefon üzerine çok düşmemişler. İphone 11'den sonra çıkmasına rağmen ara sıra kasma sorunu oluyor henüz 3 yıl önce çıkan bir iphone. Samsung olsa neyse de :)

Kasması çok normal çünkü RAM miktarı aynı işlemcili iPhone 11'den düşük. Bu nedenle yeni güncellemeler epey yük bindiriyor telefona.

Aynı sorun bende de vardı troy Apple servisine gönderdim İstanbul şişlidekine Apple onarım merkezine gönderildi cihazda kasasında çok çizik olduğu için ücretli ekran değişimi talep edildi bende kabul etmedim ama garantili cihaz ise garantiye gönderin ekran değişimi yaparlar ama bir sorun yaratmaz.

Herkese selam,
iPhone SE 2020 kullanıyorum ve bu ay garantisi bitti. Bugün ise anlamsız şekilde ekranda yatay şekilde baştan aşağı çizgiler mevcut. Daha çok beyaz ekranda siyah-gri tonda gözüküyor. Yani aynı çizgili defter yaprağı gibi düşünün. Çok sinir bozucu bir görüntüsü var. Hard reset attım, telefonu güncelledim, erişebilirlik ayarlarını kurcaladım ancak bir sonuca varamadım. Düşme ve sıvı teması olmadı ki bugün pek kullanmadım telefonu. Bir ara şarjdaydı. Sizce sorun ne olabilir? Elimde şu an ekranı çekebilecek kaliteli bir kamera olmadığı için görsel yükleyemiyorum. Çizgiler ekte yer alan görseldeki gibi istikrarlı çizgiler ve beyaz olan her yerde var. Diğer renklerde var ancak dikkat ettim ekran bir süre açık kalınca oradakiler geçer gibi oldu.

Bunu nasıl çektiniz 😶‍🌫️

Technopat Haberler

Geri
Yukarı