iPhone SE İOS 11.3 güncellemesinden sonra sorun olur mu?

N.eren

Hectopat
Daha fazla  
Ben iPhone SE kullanıcısıyım şu anda 10.3.2 kullanıyorum aklımda deli sorular var. Bunlar şöyle;
1.İOS 11.3 güncellersem kasma olur mu?
2.Telefon akıcılığını kaybeder mi?
3.Sıkıntılar oluşabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SE kullanıyorum ve hep güncel tuttum sistemimi. Pil performansım eskisi gibi değil. Tabi yine de çok güzel pil performansı var ama ben ilk günlere göre kıyaslıyorum hep. Pil sağlığım da %97 görünüyor. Sanırım sürüm kaynaklı biraz ekran süremde kısalmalar oldu. Bir günü yine de çıkarıyorum tabi. Şarj olayını dert etmiyorum henüz. Kasma etme yok, sadece hücresel veri barının android gibi çubuk çubuk olmasına gıcık oldum ben. Eski hali ne güzeldi, şimdi göze batıyor sürekli. Hatalar düzeltilince görsel şeyler dert olur oldu sadece. Ha yine de yerinizde olsam geçmezdim, geçseniz de dediğim şeyler dışında kaybınız olmaz. :)

Ben iOS 9 sürümünden yükselttim, kasma yok ve daha akıcı ancak pil ömrü bayağı bir kötüleşti.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı