iPhone SE vs iPhone 6?

iPhone SE'nnin işlemcisi , ekran kartı ve arka kamerası iPhone 6s'te kullanılanla aynı yani iPhone 6'dan daha iyi bir kamerası , işlemcisi ve ekran kartı var. Bence iPhone SE al deri.

Ben telefonu 4-5 sene kullanmak istiyorum, küçük ekran da benim için problem değil diyorsanız iPhone SE alın; yok ben 2 sene sonra yenisini alırım, artı olarak da telefonumdan video, film izlemeyi severim derseniz iPhone 6 alın. Bu kadar basit.

iPhone SE'nnin işlemcisi , ekran kartı ve arka kamerası iPhone 6s'te kullanılanla aynı yani iPhone 6'dan daha iyi bir kamerası , işlemcisi ve ekran kartı var. Bence iPhone SE al deri.
Ekran kartı ne? Telefonda ekran kartı mı olur?
Neden SE 4-5 sene kullanılıyorda, 6 2 sene kullanılıyor?

Her 2 telefonda özellik olarak harika telefonlar ama şarj konusunda sıkıntılılar. Ekran boyutuna göre karar verebilirsiniz. Gidin bi elinize alıp inceleyin.

@politetrafloraetilen Bunu, PC'nize ekran kartı alıyormuş gibi düşünün. Şimdi gidip GTX 950 alsanız mı daha uzun süre oyunları oynayabilirsiniz, yoksa 970 mi ? Tabiki de cevap 970. Aynısını A8 ve A9 çipe uygulayın. A9 elbette daha uzun gidecektir, ha tabi bu illa ki iPhone 6'yı en fazla 2 sene kullanabilirsiniz anlamına gelmiyor. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Bir sistemi sadece tek bir parça üzerinden yürütemezsin. A8 dediğin 2 sene öncesinin en iyi chipseti, şuan 3 sene önce aldığım orta seviye telefonu kullanıyorum (lg g2) ama halen her türlü oyunu ve uygulamayı rahatlıkla açıyor.

iPhone 6.
Gerek tasarımı bakımından, gerek kamerası bakımından daha iyi. SE'nin tasarımı 5s ile aynıyken 6 bizlere yepyeni bir tasarım sunuyor. Ayrıca günlük hayatta en çok kullanılan fotoğraf, video çekme gibi işlemleri için hem ön hem arka kamerası gayet güzel. Diğer birkaç donanım özelliği için SE alma derim. Bende 6s var ama 6 kullanan arkadaşlarımdan çok çok daha bir üstün yanım yok.

Tabi yine de karar sana kalmış

Donanım olarak SE hayli güçlü. Arka kamera, işlemci ve RAM ile ağır basıyor. 2GB RAM'in değerini kullanan bilir. Safari'de her sekme geçişinde sayfanın tekrar yüklenmemesi için bile SE alırım. iPhone SE'nin, 6 ile kıyaslanınca ekran haricinde bir eksisinin olduğunu düşünmüyorum. Ekran boyutu sorun olmayacaksa SE'yi öneririm ki telefonda küçük ekranı daha hoş bulduğum için bu aralar bende 5S'den terfi etmeyi düşünüyorum. Zaten performans testlerine de bakarsan 6S ile kafa kafaya gittiğini 6'nın iki katı performans verdiğini de görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…