iPhone SE4 alınmalı mı?

Jagxer

Femtopat
Ben kendimi bildim bileli Android kullanıyorum. Hep iOS deneyimlemek istemiştim. Gidip 15-16 alamam. Sizce SE4 alınabilir iyi bir telefon olur mu? Özellikleri bakımından kamera bakımından. Tahmini fiyatı kaç TL olur acaba?

Kamerada beklenti olmamali, giris segmentte bile bulunan genis aciya ve fiyat bandindaki rakiplerinde bulunan telefotoya sahip olmayacak. Sadece ana kamera. Ön kamerasi hakkinda net bilgi yok. Kasasi XR tipinde. Ille de iOS denmiyorsa almanin mantigi yok. 40-45 bine gelir gibi.

Kamerada beklenti olmamali, giris segmentte bile bulunan genis aciya ve fiyat bandindaki rakiplerinde bulunan telefotoya sahip olmayacak. Sadece ana kamera. Ön kamerasi hakkinda net bilgi yok. Kasasi XR tipinde. Ille de iOS denmiyorsa almanin mantigi yok. 40-45 bine gelir gibi.

Bahsettiğin "sadece ana kamera" Android tarafında 65 - 70k ya satılan telefonların "sadece ana kamera" sından daha iyi fotoğraf çekecek. 48 MP A18 ile geliyor cihaz, ana kamerası Android'in en en pahalı modellerini bile siler süpürür.

Ben kendimi bildim bileli Android kullanıyorum. Hep iOS deneyimlemek istemiştim. Gidip 15-16 alamam. Sizce SE4 alınabilir iyi bir telefon olur mu? Özellikleri bakımından kamera bakımından. Tahmini fiyatı kaç TL olur acaba?
Anneanne- babaanneye, dedelere alınır. Bir genç o cihazdan mutlu olamaz. Ne geniş açısı var ne telefotosu kamerada. Ekran son derece düşük parlaklığa sahip, çentikli ve 60hz. iPhone 13’deki ekranın tıpa tıp aynısı. Yazın ısınıp parlaklık kıstığında elini siper yaparsın bol güneşin olduğu yerde :)
Sadece işlemci yani A18’i size 40-45k’ye satacak. Ortada telefon yok. Tipi de hormonlu iPhone 7.

Apple'in uzun kullanim sunacak bütçe dostu cihazi Pro serisinin ozelliklerine ıhtiyaci olmayan duz serilere o kadar para vermek istemeyenler icin.
Telefondan ne aradiginiza bagli olarak alinabilir.

Apple'in uzun kullanim sunacak bütçe dostu cihazi Pro serisinin ozelliklerine ıhtiyaci olmayan duz serilere o kadar para vermek istemeyenler icin.
Bütçe dostu mu 😂 45K’ye dolandıracak adam arıyorlar A18 sayesinde. O paraya 2.el pro veya düz serileri çok var. 13 Pro, 15 2.el olarak alınır. Biraz koyarsa sıfır 15 veya 2.el 14 Pro alır. Bu cihazlar da gayet uzun kullanılır 1-2 seneye ölecek cihaz değiller.

Bütçe dostu mu 😂 45K'ye dolandıracak adam arıyorlar A18 sayesinde. O paraya 2.el Pro veya düz serileri çok var. 13 Pro, 15 2.el olarak alınır. Biraz koyarsa sıfır 15 veya 2.el 14 Pro alır. Bu cihazlar da gayet uzun kullanılır 1-2 seneye ölecek cihaz değiller.

45k ya daha iyi fotoğraf çekecek bir telefon var mı? 55'e bile yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı