Yeni demek istediğim artık gençler iPhone 16 falan takiliyor sosyal ortamlarda Xiaomi düşük bir Aura bırakıyor. Ben de 20 yaşında bir erkek olarak yaşıtlarımdan altta kalmayayım, ne dersiniz?
Yeni demek istediğim artık gençler iPhone 16 falan takiliyor sosyal ortamlarda Xiaomi düşük bir Aura bırakıyor. Ben de 20 yaşında bir erkek olarak yaşıtlarımdan altta kalmayayım, ne dersiniz?
13 varda faydasını göremedik işinizi görüyor ise devam bence hocam aura meselesine çokta takılmayın derim telefonum bir günü çıkarmıyor artık ama gerçekten işinize yarayacağını düşünüyorsanız neden olmasın
Kesinlikle bütçe meselesi. iPhone olsun çamurdan olsun değil de işini görecek telefonları al. iPhone'ların son modelleri güzeldir, fakat o paraya daha iyi ve 1-2 yıl sonra çöp olmayacak Android telefonlar var. 13 kullanırken S24 aldım, arkadaşlarım enayiymişim gibi davrandı fakat benim daha çok hoşuma gitti. Bir daha alsam düz model kullanamam ekranın Hz'inden dolayı.
Türkiye’de iPhone alan çoğu kişi kredi ile alıyor hava atan varsa kredi çektiklerini hatırlatabilirsin.
Türkiye şartlarında iPhone a o kadar verilmemeli bence yani normal iPhone 12 13 alabilirsin uygun fiyata varsa ama son model gereksiz. Gerçi hak veriyorum Samsung model telefonlar bile uçtu ancak a serisi M serisi Samsung modeller işini görür Xiaomi bende tavsiye etmiyorum.
Heves etti iseniz alabilirsiniz ancak iPhone'un çok bir olayı yok. Ülkemizde çok kazık fiyatlara satılıyor. He birde alacak isen Pro, Pro Max al. Taban model iPhone alınmaz.
Şuan Xiaomi not 8 kullanıyorum. 6 yıldır sağolsun beni yolda bırakmadı lakin. Camı kırıldı ve kasmaya başladı. iPhone gecmek istiyorum. 16 masaalah 70k civarı Samsung s 25 te 80k.