iPhone telefonlarda deneme yapılan bir yer var mı?

ozkan2en

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Hiç iPhone kullanmamış biri olarak görüntüsü çok hoşuma gitti ama sürekli Android kullandığım içinde IPhone'a pek elim varmıyor. Hem o kadar parayı verip hem de cihazı begenmezsem diye almıyorum. Bu yüzden iPhone deneyimleme, deneme, kullanma gibi bir test süreci olan bir yer var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için iyi günler dilerim.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Hiç iPhone kullanmamış biri olarak görüntüsü çok hoşuma gitti ama sürekli Android kullandığım içinde IPhone'a pek elim varmıyor. Hem o kadar parayı verip hem de cihazı begenmezsem diye almıyorum. Bu yüzden iPhone deneyimleme, deneme, kullanma gibi bir test süreci olan bir yer var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için iyi günler dilerim.

Test süreci yapan yer yoktur. Anca arkadaşından bir yakınından alırsın kullanırsın 2-3 gün.

Şehrinizde bir Apple Store ya da Premium Reseller varsa gidip istediğiniz kadar deneyebilirsiniz. Sadece hat takamazsınız.

Bir de çevrenizde kullanan varsa ondan rica edebilirsiniz.

Alışamam diye düşünmeyin , en fazla üç günde alışırsınız.

Mağazada ürünler var orada incele.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı