iPhone telefonu buzluğa atmak ne kadar zararlı?

• Konuyu başlatan Mslc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 828
Hocam araba bile hararet yaptığı zaman kendinden soğuması beklenir, motor çalışır halde beklenir. Her şeyin bi yolu yordamı var telefonu buzluğa attım diyorsun haklılık payı arıyorsun :D

02162821511 bu Apple Türkiye telefon numarası olup arayarak randevu alabilirsiniz.
Tamamdır, teşekkürler

Hocam araba bile hararet yaptığı zaman kendinden soğuması beklenir, motor çalışır halde beklenir. Her şeyin bi yolu yordamı var telefonu buzluğa attım diyorsun haklılık payı arıyorsun :D
Hayır yaa, onu bende biliyorum ama telefonu çalıştırıp ısındırmak kötü mü oldu acaba : /

Bence telefonu sat 2. elden ısınmayan kaliteli farklı bir telefon al, bu buzluk döngüsü belli bir yere kadar gider fakat sonrasında buzluktan çıktıktan sonra bir daha açılmadığını fark ettiğin an geçmiş olsun.

Arkadaşlar, iki kere telefonum aşırı derecede ısındı, ben de birini 10 dakika, birini yarım saat (?) buzluğa koydum ve telefon aşırı soğuyunca içindeki nem buharlaşsın diye şarja takıp kullandım. Biraz saçma gelecek ama iPhone telefon ve aşırı ısınıyor diye. Şimdi bir sorun yok ama ileride oksitlenir mi?

Şarja takıp kullanınca aşırı ısındı ve düzgün çalışmaya devam ediyor patlama vs. olur mu?
iPhone 8 Plus telefonum. Bir geçen yaz birde bu yaz çok sık yapar oldum ancak herhangi bir zararını (henüz) görmedim. İleride olur mu bilmem ancak şuana kadar herhangi bir sorunum olmadı. Pil yüzdem %91.

5s kullanırken sık sık yapardım sonuç olarak ilk ekranda mor leke oluştu sadece beyaz renkde ufak ufak görünen sonra büyümeye başladı bataryam şişti en sonda telefon köşede patlayacak hale gelmişti atmıştım

Arkadaşlar, iki kere telefonum aşırı derecede ısındı, ben de birini 10 dakika, birini yarım saat (?) buzluğa koydum ve telefon aşırı soğuyunca içindeki nem buharlaşsın diye şarja takıp kullandım. Biraz saçma gelecek ama iPhone telefon ve aşırı ısınıyor diye. Şimdi bir sorun yok ama ileride oksitlenir mi?

Şarja takıp kullanınca aşırı ısındı ve düzgün çalışmaya devam ediyor patlama vs. olur mu?
Hocam gozunuzu seveyim, telefon buzluga koyulur mu? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı