iPhone telefonum dinleniyor

Ya telefonla ilgili değil de hattımla ilgiliyse diye korkuyorum öyle olsa telefonum durup dururken ısınmazdı değil mi arkada bir şey kullanılıyor büyük ihtimalle.. Resetleyeceğim umarım işe yarar teşekkürler
Hattini kolay kolay dinleyemezler savciliktan karar gerekli.

Ya telefonla ilgili değil de hattımla ilgiliyse diye korkuyorum öyle olsa telefonum durup dururken ısınmazdı değil mi arkada bir şey kullanılıyor büyük ihtimalle.. Resetleyeceğim umarım işe yarar teşekkürler
Farklı bir hatla denemediniz mi bu zamana kadar? Neden basite alıp uzun bir süreç haline getirdiniz ki bu sorunu?

Cızırtı sesleri normal, hoparlörle alakalı beklenen bir şey. Cihaz durduk yere ısınıyor diyorsan da pil kısmından hangi uygulamanın arka planda çalıştığını kontrol edebilirsin bahsettiğin gibi dinleme olayı eğer Jailbreak yapmadıysan yok IPhone'larda. En fazla hat üzerinden telefon konuşmaların dinlenir o da cihazdan bağımsız bir olay. Antivirüs falan da kurmana gerek yok sadece hangi uygulama arkaplanda çalışıyor bunu bulmalısın.

Arkadaşlar çözüm önerileri sunmuş ondan dolayı pek yorum yapamıyorum ama sıfırlama konusunda iTunes ile sıfırdan yazılım yükleyerek aslında hem telefonu baştan aşağı temizlersin hem de telefonunu sıfırlamış olursun.

Arkadaşlar çözüm önerileri sunmuş ondan dolayı pek yorum yapamıyorum ama sıfırlama konusunda iTunes ile sıfırdan yazılım yükleyerek aslında hem telefonu baştan aşağı temizlersin hem de telefonunu sıfırlamış olursun.

Hocam sıfırlamaktan ziyade dediğiniz gibi stock ROM iş görebilir 👍
Ama arkadaşın en basit yoldan çözüme kavuşması daha mühim bence...
Dolayısıyla reset en iyi yol gibi görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı