IPhone virüs bulaşma sonrası internete girememe sorunu

eray21

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar android ve şimdi yeni IPhone'a geçtim android telefonumda tarayıcıdan virüs kapmıştım hiç bir siteyi açamıyordum yüklü uygulamalarda da açamıyordum saçma sapan yerlere yönlendiriyordu beni tarayıcı şimdi iki gün oldu alalı aynı sorunu IPhone'de de yaşıyorum sorun nerede anlamadım format atınca geçiyor sonra uygulamalarımı indirince yine çıkıyor. Mynet, facebook, cia gibi ayrı iki telefonda da yaşamam ilginç üstelik safaride bile yaşıyorum şu an lütfen yardım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüsle alakası yok. Girdiğiniz siteler AppStore'a yönlendiriyor olabilir ya da modeminizle alakalı bir virüs olayı olabilir. Modeminizin DNS ayarlarını kontrol edin. Dilediğinizden farklıysa en son Firmware'ın kurulu olduğundan emin olun.

Modemde sorun olabilir DNS ayarlarını kontrol et ayrıca bilmeden yükleyip etkinleştirdiğin profillerde buna sebep olmuş olabilir. Genel ayarlarda profiller bölümünede bakmayı dene. Birde arkadaşın dediği gibi de olabilir bazı siteler Appstore yönlendirmeside yapıyor. Onlara da dikkat et.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı