iPhone X dönüşüm kasa nereden alınmalı?

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum çok saçma ve gereksiz ürünler aslına bakarsanız ama denemek istiyorum. Ankara'da oturuyorum internetten de sipariş verebilirim. Nerede bulabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20240923_012721.jpg
    IMG_20240923_012721.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_20240923_012706.jpg
    IMG_20240923_012706.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 89
Hocam özellikle şebeke sorunu, ısınma sorunu, su ve toza karşı dayanıklılığın biteceğini bilmeniz gerekiyor. Cihazın çöp olup değerinin bitmesini saymıyorum bile. Bunlar yerine elinizdeki telefonu satıp biraz ekleyip yurtdışı yüksek bir modele geçmek daha mantıklı bence. En azından elinizde orijinal bir Apple cihazı olacak.

Hocam özellikle şebeke sorunu, ısınma sorunu, su ve toza karşı dayanıklılığın biteceğini bilmeniz gerekiyor. Cihazın çöp olup değerinin bitmesini saymıyorum bile. Bunlar yerine elinizdeki telefonu satıp biraz ekleyip yurtdışı yüksek bir modele geçmek daha mantıklı bence. En azından elinizde orijinal bir Apple cihazı olacak.
Hocam fotoğraftakiler kasa degil arka kapaga yapıştırma şeklinde oluyor. Dönüşüm kasalarına ben de sıcak bakmıyorum.

Arkadaşlar biliyorum çok saçma ve gereksiz ürünler aslına bakarsanız ama denemek istiyorum. Ankara'da oturuyorum internetten de sipariş verebilirim. Nerede bulabilirim?

Kasa değiştirme bana mantıklı gelmiyor hocam, amazona falan bakın belki orada bulabilirsiniz.

Hocam Technoway'e götürebilirsin gayet iyi ve sıkıntısız oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı