Hocam fotoğraftakiler kasa degil arka kapaga yapıştırma şeklinde oluyor. Dönüşüm kasalarına ben de sıcak bakmıyorum.Hocam özellikle şebeke sorunu, ısınma sorunu, su ve toza karşı dayanıklılığın biteceğini bilmeniz gerekiyor. Cihazın çöp olup değerinin bitmesini saymıyorum bile. Bunlar yerine elinizdeki telefonu satıp biraz ekleyip yurtdışı yüksek bir modele geçmek daha mantıklı bence. En azından elinizde orijinal bir Apple cihazı olacak.
Arkadaşlar biliyorum çok saçma ve gereksiz ürünler aslına bakarsanız ama denemek istiyorum. Ankara'da oturuyorum internetten de sipariş verebilirim. Nerede bulabilirim?
çoğu telefoncuda bulunuyor aslında gezdiniz mi?Arkadaşlar biliyorum çok saçma ve gereksiz ürünler aslına bakarsanız ama denemek istiyorum. Ankara'da oturuyorum internetten de sipariş verebilirim. Nerede bulabilirim?
Arkadaşlar biliyorum çok saçma ve gereksiz ürünler aslına bakarsanız ama denemek istiyorum. Ankara'da oturuyorum internetten de sipariş verebilirim. Nerede bulabilirim?
hayır gezmedim ama olacağını pek sanmıyorum hocam ankarada nerdeki telefoncularda bulabilirim?çoğu telefoncuda bulunuyor aslında gezdiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.