iPhone X ile çektiğim fotoğraflar

Şimdi 48MP veya HDR özellikleri yoktu. Belki daha net çekilebilirdi daha güzel çekilebilirdi ancak düz ayarda çekilen resimler arasında bile dağlar kadar fark var.

Eğer ben bilmem kaç tane ayar ve filtre ile IPhone'nin kalitesine yaklaşabiliyorsam ne anladım ki bu işten. Alayım iPhone aynı ayarları ona yapayım çok çok daha iyi bir görüntü elde edeyim daha iyi.

Bir de evde içerik üretiliyor ona göre video çıkartılıyor bu bağlamda da herhangi bir Android'e para vermektense iPhone alıp çekim yapmak mantıklı oluyor.

iPhone uygulaması dümdüz. Filtre ve ayar yapmıyorum. Çıkarıp çekiyorum. Kendi HDR çekecekse çekiyor. Mis gibi de çekiyor. Android telefonların kamera uygulamalarına bakıyorum bir sürü mod, filtre, özellik. Hiçbirini de açıp kimsenin ayarladığını görmedim daha. Sadece göz boyama amaçlı. Telefon kamerası dediğin anı yakalamak için açılır ve çekilir geçilir. 50 saat ayar yapmakla uğraşacak olsam telefon değil kamera alırım zaten. İçerik üreticileri de genel olarak iPhone kullanıyor zaten.
 
@E60M5 tamam, üzülüp üzülmemen de umurumda değildi zaten. Kedi daha sevimli, baksana. Nasıl bakıyor öyle? :)
Screenshot_20230609-003247_Video Player.jpg

Çektiğim videodan ekran görüntüsü bu da. Çok asaletli bakıyor. Konuya eklemeyi unuttum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı