Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 632 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #1 Bir kaç kontrolümde farkettim hızlı düştüğünü fakat bu kadar kısa sürede bu kadar düşmesi normal değil. iOS 16 Sürümünü kullanıyorum.
Bir kaç kontrolümde farkettim hızlı düştüğünü fakat bu kadar kısa sürede bu kadar düşmesi normal değil. iOS 16 Sürümünü kullanıyorum.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 30 Ekim 2022 #2 Telefonu çok mu şarjda kullanıyorsunuz veya sürekli şarjdan tak çıkar mı yapıyorsunuz?
edebist Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #3 Telefon yurtdışı mı hocam ?
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 30 Ekim 2022 #4 Drozvenn dedi: Bir kaç kontrolümde farkettim hızlı düştüğünü fakat bu kadar kısa sürede bu kadar düşmesi normal değil. iOS 16 Sürümünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi şarj cihazını kullanıyorsunuz ?
Drozvenn dedi: Bir kaç kontrolümde farkettim hızlı düştüğünü fakat bu kadar kısa sürede bu kadar düşmesi normal değil. iOS 16 Sürümünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi şarj cihazını kullanıyorsunuz ?
Hüseyin35% Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 1.046 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Teknisyeni 30 Ekim 2022 #5 Bataryayı yeni değiştirdiniz sanırım. Kalitesiz bir batarya ise ondan olabilir.
Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 632 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #6 edebist dedi: Telefon yurtdışı mı hocam ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama daha hiç kullanılmamış. Hüseyin35% dedi: Bataryayı yeni değiştirdiniz sanırım. Kalitesiz bir batarya ise ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam tamir vs. işlem görmemiş 420957 dedi: Hocam hangi şarj cihazını kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Kablo orjinal adapttör ttec hocam Lafonde dedi: Telefonu çok mu şarjda kullanıyorsunuz veya sürekli şarjdan tak çıkar mı yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir kaç defa sabaha kadar bıraktım onun dışında bişey yapmadım hocam.
edebist dedi: Telefon yurtdışı mı hocam ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama daha hiç kullanılmamış. Hüseyin35% dedi: Bataryayı yeni değiştirdiniz sanırım. Kalitesiz bir batarya ise ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam tamir vs. işlem görmemiş 420957 dedi: Hocam hangi şarj cihazını kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Kablo orjinal adapttör ttec hocam Lafonde dedi: Telefonu çok mu şarjda kullanıyorsunuz veya sürekli şarjdan tak çıkar mı yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir kaç defa sabaha kadar bıraktım onun dışında bişey yapmadım hocam.