iPhone XR 2.el satın almak

XS de problem yaşayanı çok görmedim sanırım onda bir sıkıntı yok fakat benim normal kullanımda ekranı bildiğiniz çıktı içini vs rahatça görebiliyordum harici bir sıkıntısı yok telefon hala taş gibi beni bir 5 yıl daha rahatça götürür fakat yeni alacakların daha üstleri seçmesi taraftarıyım.
X serisinde böyle sorun yaşayanı görmedim sanırım yere falan düşürdüğünüz için çıktı ekran.

Ve evet XS XR XS Max hala taş gibi. 5-6 yılı rahat var. 2024 çıkışlı Xiaomilerden falan çok çok daha iyi 2018 çıkışlı olmasına rağmen.

XS de problem yaşayanı çok görmedim sanırım onda bir sıkıntı yok fakat benim normal kullanımda ekranı bildiğiniz çıktı içini vs rahatça görebiliyordum harici bir sıkıntısı yok telefon hala taş gibi beni bir 5 yıl daha rahatça götürür fakat yeni alacakların daha üstleri seçmesi taraftarıyım.

XS düşüneceğim çok telefon kullanan biri değilim ve deforme yaratacak kadar dikkatsiz kullanmıyorum temiz kullanıyorum cihazlarımı.

X serisinde böyle sorun yaşayanı görmedim sanırım yere falan düşürdüğünüz için çıktı ekran.

Ve evet XS XR XS Max hala taş gibi. 5-6 yılı rahat var. 2024 çıkışlı Xiaomi'lerden falan çok çok daha iyi 2018 çıkışlı olmasına rağmen.

X ten şikayetçi olanı bayağı gördüm fakat belli sıkıntılarından dolayı aşırı ısınma ve batarya problemlerinden özellikle ekran kısmı banamı özeldi bilemiyorum ama bayağı bir şok etkisi yaratmıştı bende fakat tamamen görevini yerine getirene kadar benimle emektar Android olan hiçbir telefona tercih etmem.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı