AyhanEge16 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 Merhaba, Telefon iPhone XR ve internette alttaki duvar kâğıdı gibi kendi resmini görüyorum ve bence çok güzel ama duvar kâğıtlarımda bunu göremiyorum. Sizce nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024
Merhaba, Telefon iPhone XR ve internette alttaki duvar kâğıdı gibi kendi resmini görüyorum ve bence çok güzel ama duvar kâğıtlarımda bunu göremiyorum. Sizce nereden bulabilirim?
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #2 Safari'den "iPhone XR default wallpaper" diye arat orada çıkıyor indir kullan. Sorunun çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyebilirsin.
Safari'den "iPhone XR default wallpaper" diye arat orada çıkıyor indir kullan. Sorunun çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyebilirsin.
AyhanEge16 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 Teşekkür ederim ancak ben bu iOS 16 duvar kâğıdınıda indirdim ancak derinlik efekti olmuyor bir çözüm var mıdır?
Teşekkür ederim ancak ben bu iOS 16 duvar kâğıdınıda indirdim ancak derinlik efekti olmuyor bir çözüm var mıdır?
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #5 AyhanEge16 dedi: Teşekkür ederim ancak ben bu iOS 16 duvar kâğıdınıda indirdim ancak derinlik efekti olmuyor bir çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AyhanEge16 dedi: Teşekkür ederim ancak ben bu iOS 16 duvar kâğıdınıda indirdim ancak derinlik efekti olmuyor bir çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AyhanEge16 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #6 UmutLity dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O still yerine nasıl girdi anlamadım.
UmutLity dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O still yerine nasıl girdi anlamadım.
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #7 AyhanEge16 dedi: O still yerine nasıl girdi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan duvar kağıtlarına hiriyor oradan yeni duvar kağıdı oluştur(create New wallpaper) yazıyor ona basıyor ve önüne çıkıyor
AyhanEge16 dedi: O still yerine nasıl girdi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan duvar kağıtlarına hiriyor oradan yeni duvar kağıdı oluştur(create New wallpaper) yazıyor ona basıyor ve önüne çıkıyor
AyhanEge16 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #8 UmutLity dedi: Ayarlardan duvar kâğıtlarına hiriyor oradan yeni duvar kâğıdı oluştur(create New wallpaper) yazıyor ona basıyor ve önüne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
UmutLity dedi: Ayarlardan duvar kâğıtlarına hiriyor oradan yeni duvar kâğıdı oluştur(create New wallpaper) yazıyor ona basıyor ve önüne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.