iPhone XS Max alınır mı?

Dostum kullanacağın programlar mutlaka bellidir. iPhone Xs neden alınmasın. Daha dünün telefonu kendisi. Temiz bulursan 7 Plus/8 Plus' da alabilirsin. Hiç kullanmayacağın özelliklerle dolu 12&13 serileri. Velhasıl çoğu orta üst düzey, üst düzey telefon öyle. (iOS ve Android) Tabi senin tercihin ama kullanmayacağın bir yığın özelliğe fazla para verme derim. Oyun desen rahat oynarsın. Sosyal medya desen kasmaz. (Ki sosyal medya uygulamaları başta iPhone'ye göre tasarlandığı için gayet iyidir.) Neden olmasın?
Niye 11 önermiyorsun falan diyenler gelmeden de yazayım 11'in entegresi sorunlu. Ve leş bir telefon. Gidin gerekirse kırık 12 alın yine 11 almayın.

Dostum kullanacağın programlar mutlaka bellidir. iPhone XS neden alınmasın. Daha dünün telefonu kendisi. Temiz bulursan 7 Plus/8 Plus'da alabilirsin. Hiç kullanmayacağın özelliklerle dolu 12&13 serileri. Velhasıl çoğu orta üst düzey, üst düzey telefon öyle. (iOS ve Android) tabii senin tercihin ama kullanmayacağın bir yığın özelliğe fazla para verme derim. Oyun desen rahat oynarsın. Sosyal medya desen kasmaz. (ki sosyal medya uygulamaları başta IPhone'ye göre tasarlandığı için gayet iyidir.) Neden olmasın?

Genshin Impact ve PUBG gibi oyunlarda 11 bile soğutma varken FPS 20'lere kadar sürekli düşüp yükseliyor ya da ekran kilitleniyor. XS ve 8 Plus neden yaşatmasın?

Genshin Impact ve PUBG gibi oyunlarda 11 bile soğutma varken FPS 20'lere kadar sürekli düşüp yükseliyor ya da ekran kilitleniyor. XS ve 8 Plus neden yaşatmasın?
Sizin cihazınız sorunlu olabilir. Hafıza %95+ dolu olabilir. Ben oyunu bilmiyorum ama en yüksek ayarlarda çok detaylıdır, telefon açamaz. Ama a 13 bionic ve 20 fps, sanmıyorum.
Burada konu oyun değil ve kanımca 30+ fps oynatamayacağı oyun olamaz.

Sizin cihazınız sorunlu olabilir. Hafıza %95+ dolu olabilir. Ben oyunu bilmiyorum ama en yüksek ayarlarda çok detaylıdır, telefon açamaz. Ama a 13 bionic ve 20 FPS, sanmıyorum.

13 Pro Max kullanıyorum bende bile ara ara 50 FPS'ye düşüyor bol bol. Yeterli bir neden bence 200 GB daha hafıza boş. Şarj 80.pil sağlığım ise 95.

A13'un 20 FPS alma durumu yok, 2 ay once arkadaslarla SE 2020 cihazimda PUBG oynadigimda boyle bir durum yoktu.

Dostum ban yemek istemiyorum ama dediğin 3. parti vb... Bir şey olmadıysa bu imkansız...

Gerçekler bu kadar zorunuza gitmesin kardeşim. Apple kullanıyorum telefonumu savunucam diye bir şey yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Al buyur iPhone 11 iOS 16.

Gerçekler bu kadar zorunuza gitmesin kardeşim. Apple kullanıyorum telefonumu savunucam diye bir şey yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Al buyur iPhone 11 iOS 16.

Gösterdiği kaynak: TikTok... Gülünçsün...

Dostum ban yemek istemiyorum ama dediğin 3. parti vb... bir şey olmadıysa bu imkansız...

Zaten öyle bir şey yok. Buyurun testi:

Averaj 72 FPS... Bende de iPhone 13 Pro Max var aynı şekilde. Bende de durumlar videodaki gibi.

Gösterdiği kaynak: TikTok... Gülünçsün...

Zaten öyle bir şey yok. Buyurun testi:

Averaj 72 FPS... Bende de iPhone 13 Pro Max var aynı şekilde. Bende de durumlar videodaki gibi.

XDA forumlarında da Reddit forumlarında da bir ton konu var ve daha geçen 11 ile ticket gönderdim ekran fotoğrafı ister misin? Gülüncecek durumdasın :). Videoları çeken de arkadaşım yani TikTok sadece bir kaynak değil rahat ol :). Şimdi sadece hahaha spamı yaparak kendini yukarı çıkarmaya çalış raporladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı