BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #11 @Gerd von Rundstedt Arada saçma sapan şeyler yapabiliyorlar. Bu zamın mantıklı bir sebebi yok açıkçası.
@Gerd von Rundstedt Arada saçma sapan şeyler yapabiliyorlar. Bu zamın mantıklı bir sebebi yok açıkçası.
Gerd von Rundstedt Megapat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 317 16 Ocak 2022 #12 @BERWAR Artık zamlara alıştık. Dediğiniz gibi yeni fiyatlara tepki göstermek bana göre anlamsız çünkü hiçbir şey değişmiyor. En iyisi fiyatlara bakmadan alıp geçmek.
@BERWAR Artık zamlara alıştık. Dediğiniz gibi yeni fiyatlara tepki göstermek bana göre anlamsız çünkü hiçbir şey değişmiyor. En iyisi fiyatlara bakmadan alıp geçmek.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #13 @Gerd von Rundstedt Benim site takıntım yok en ucuz neredeyse oradan alıyorum açıkçası.