Patates Avcısı Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Merhaba bildiğiniz üzere yurt dışı iPhone cihazları (ıme kayıt olmayan) 6 aydan 6 aya değil de ömür boyu kapanmadan kullanmak mümkün mü?
Merhaba bildiğiniz üzere yurt dışı iPhone cihazları (ıme kayıt olmayan) 6 aydan 6 aya değil de ömür boyu kapanmadan kullanmak mümkün mü?
M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Patates Avcısı dedi: Merhaba bildiğiniz üzere yurt dışı iPhone cihazları (ıme kayıt olmayan) 6 aydan 6 aya değil de ömür boyu kapanmadan kullanmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam benim kuzenim 14 Pro Max'i 20'ye almıştı üstüne 7K pasaport yapmıştı şu an kullanıyor ama ona da zam geldi 20k oldu sanırsam.
Patates Avcısı dedi: Merhaba bildiğiniz üzere yurt dışı iPhone cihazları (ıme kayıt olmayan) 6 aydan 6 aya değil de ömür boyu kapanmadan kullanmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam benim kuzenim 14 Pro Max'i 20'ye almıştı üstüne 7K pasaport yapmıştı şu an kullanıyor ama ona da zam geldi 20k oldu sanırsam.
Patates Avcısı Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 M1sterXeq dedi: Hocam benim kuzenim 14 Pro Max'i 20'ye almıştı üstüne 7K pasaport yapmıştı şu an kullanıyor ama ona da zam geldi 20k oldu sanırsam. Genişletmek için tıkla... E devletten pasaport attırınca ömür boyu kullanılmıyor mu yani kapanmadan? birkelbaba dedi: 31 şu an. Genişletmek için tıkla... Dolandırıcılıktan başka bir şey değil ya. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024
M1sterXeq dedi: Hocam benim kuzenim 14 Pro Max'i 20'ye almıştı üstüne 7K pasaport yapmıştı şu an kullanıyor ama ona da zam geldi 20k oldu sanırsam. Genişletmek için tıkla... E devletten pasaport attırınca ömür boyu kullanılmıyor mu yani kapanmadan? birkelbaba dedi: 31 şu an. Genişletmek için tıkla... Dolandırıcılıktan başka bir şey değil ya.