Eğer üniversite öğrencisiysen 6.99 TL. Bireysel kullanacaksan 13.99 diye hatırlıyorum. Bunların yanında ben aile paketi kullanıyorum. 21.99 TL en fazla 6 kişi ekleyebiliyorsun. Arkadaşlarınla filan alabilirsen çok ucuza geliyor.
Herkes ne dolambaçlı cevaplar vermiş ya. Bilgisayara iTunes programını indiriyorsun, program açıkken USB aracılığıyla telefon ve bilgisayarı bağlıyorsun, bilgisayardaki mp3 dosyasını tutup Müzik klasörüne atıyorsun. Bu kadar.
Aylık 3.5 TL'ye alıyoruz biz arkadaşlarla. 6 kişi aile içi üyeliğe girdik, fakat herkesin ayrı hesapları var. Yaz tatili geldiği için 3 aylığına öğrenci üyeliği alacağım 6,99 TL'ye.
Arkadaşlar yakın zamanda iPhone SE alacağım. Fakat nasıl müzik yükleneceğini bilmiyorum. Şu an android kullanıyorum ve YouTube dönüştürücüden müziklerimi yüklüyordum. Fakat sanırım iPhone'da böyle değilmiş, ya da böyle olur mu?
Arkadaşlar yakın zamanda iPhone SE alacağım. Fakat nasıl müzik yükleneceğini bilmiyorum. Şu an android kullanıyorum ve YouTube dönüştürücüden müziklerimi yüklüyordum. Fakat sanırım iPhone'da böyle değilmiş, ya da böyle olur mu?
@bitwise Korsan sizin için bu kadar önemliyse almayın zaten. 3 kuruş verip hakkıyla dinlemek varken, müzik hırsızlığını normal karşılamak ayrı bir kafa.