iPhone'daki video kayıpsız şekilde laptopa nasıl aktarılır?

• Konuyu başlatan Teru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 210
Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba.

iPhone 16 256 GB kullanıyorum. Emre Aydın konserlerinin videoları telefonumda bayağı yer kaplıyor. Çektiğim videoları bilgisayara kayıpsız şekilde aktarmam gerek ve bunun çok uzun sürmemesi gerek.

Aslında Telegram üzerinden kendime gönderip oradan bilgisayara aktarmayı düşündüm ama kayıp konusunda bir tur şüpheye düştüm. Type-C olarak Sandisk USB bellek var fakat takınca tabii ki algılamıyor. Uyumlu olduğunu düşünmüyorum. Algılanabilir hale getirebilir miyim bilmiyorum. Bilgisayara iTunes kurmadım ve takınca depolamayı göstermiyor (iPhone 5 ile yıllar önce o şekilde aktarmıştım aslında). iCloud da kullanmıyorum ve önermeyin, kullanmayacağım.

Ne önerirsiniz?

Merhaba.

iPhone 16 256 GB kullanıyorum. Emre aydın konserlerinin videoları telefonumda bayağı yer kaplıyor. Çektiğim videoları bilgisayara kayıpsız şekilde aktarmam gerek ve bunun çok uzun sürmemesi gerek.

Aslında Telegram üzerinden kendime gönderip oradan bilgisayara aktarmayı düşündüm ama kayıp konusunda bir tur şüpheye düştüm. Type-C olarak Sandisk USB bellek var fakat takınca tabii ki algılamıyor. Uyumlu olduğunu düşünmüyorum. Algılanabilir hale getirebilir miyim bilmiyorum. Bilgisayara iTunes kurmadım ve takınca depolamayı göstermiyor (iPhone 5 ile yıllar önce o şekilde aktarmıştım aslında). iCloud da kullanmıyorum ve önermeyin, kullanmayacağım.

Ne önerirsiniz?

Başka bir yol yok diye biliyorum. iTunes ve İclod'u kurun PC'ye dosyaları aktarın sonra silin. Yine de diğer üyeleri de bekleyin onların da yorumlarını dinleyin.

Merhaba.

iPhone 16 256 GB kullanıyorum. Emre aydın konserlerinin videoları telefonumda bayağı yer kaplıyor. Çektiğim videoları bilgisayara kayıpsız şekilde aktarmam gerek ve bunun çok uzun sürmemesi gerek.

Ne önerirsiniz?

SanDisk flashın App Store'da uygulaması var onu deneyin olmaz ise Google Drive üzerinden atın.

SanDisk flashın App Store'da uygulaması var onu deneyin olmaz ise Google Drive üzerinden atın.

Önceden iPhone 8 Plus kullanırken Drive üzerinden attığım 40 dakikalık video bozulmuştu. Bir daha o riske girmem. Neyse ki videoyu telefondan silmemiştim. SanDisk'e bir bakarım.

3Utools denediniz mi?

Onu kullanmak istemiyorum.

LocalSend uygulamasını deneyebilirsiniz. Dosya boyutu sınırı yok. Cihazların aynı ağa bağlı olması yeterli. Windows'ta kullanmadım ama sorun olmamalı.

Privacy Policy fena durmuyor. Mobil APK olarak yüklenmiş hatta foruma. LocalSend

Hocam kendim 1000'den fazla video atmışımdır Drive'dan hiçbiri bozulmaya uğramadı size denk gelmiş olabilir neyse SanDisk'in uygulamasını deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı