iPhone'ların Geekbench puanları neden yüksek?

Nasıl tozunu yutuyor acaba hocam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu mu dropsuz oyun keyfi evet PUBG de yemeyebilir ve yazdığım gibi genshin gibi ağır oyunlarda drop yiyor.

Ek olarak zaten A15 bionic kelimesinin tam anlamı ile 12t'nin işlemcisi olan Dimensity 8100'ü GPU performansında 3'e katlıyor.

Hocam oyun performanslarında görüyoruz mesela en basitinden Genshin Impact Xiaomi 12tnin rakibi olarak gösterilen iPhone 13'te bir süre sonra telefon bırakın 60 FPS vermeyi dropla 45 FPS veriyor Xiaomi 12t ise aynı sürede 60 FPS vermeye devam ediyor.

Veya PUBG de iPhone 13 60 FPS verirken Xiaomi 12t 90 FPS alıyor.
Ekran Hz'den dolayı Pubg 60 FPS ama Genshin'de drop yediğini ilk defa sizden duydum.

Benim de sorduğum soru neden bu kadar yüksek konunun başında @843552 hocamın dediği gibi benzer performans gösteren cihazlarda iPhone daha iyi oluyor.
Az önce de söyledim Apple'ın işlemcileri inanılmaz derece de güçlü. Yıllar önce çıkmış A16 bionic bile şuan amiral gemisi Android'lerde ki 8Gen3'e kafa tutacak durumda. Ek olarak Apple'ın malzeme kalitesinden mi bilmiyorum.

Ama hocam testlere sizde bakın IP 13 le arasında bu kadar fark olması normal gelmedi açıkçası.

Test farkları neden bu kadar ilginç geldi anlamadım biri diğerinden daha güçlü diye diğer işlemcinin oyunlarda kasması drop yemesi mi gerekiyor demek ki A15 daha güçlü ama diğer işlemcinin de gücü yetiyor, 13'ten Genshin Impact oynadım ve herhangi bir drop sorunu görmedim.

İkisinin arasındaki farkı görmek istiyorsanız 3D mark testine AnTuTu testine sokabilirsiniz ya da iki işlemci ile render almayı video üzerinde değişiklik yapmayı kalitesini oynamayı deneyebilirsiniz.

Hocamlar birkaç gündür araştırıyorum ve fark ettim ki yeni çıkan Xiaomi 14tnin Geekbench'i IP 13'ten düşük size normal geliyor mu bu sonuçlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı