iPhone'umda MagSafe olmadığı halde MagSafe çalıştı

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 9.959

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
iPhone 11'imde MagSafe desteği yok. iPhone 12 ve üstünde var zaten. Kılıfım da 50 Liralık kılıflardan. MagSafe desteği falan da yok kılıfın. Arkadaşımın orijinal MagSafe'ine koydum telefonumu hemen şarj etti nasıl oldu bu acaba ?

iPhone 8 ve üzeri modellerde "temazsız şarz" desteği mevcuttur. Kullanabilmek için "MagSafe" kılıfa ihtiyacınız yok. O kılıf sadece, mıktatısın daha iyi tutmasına ve diğer kapsamların daha nitelikli çalışmasına yarar (yanılmıyorsam, temassız şarza taktığında ekranda yuvarlak şekilde yüzle göstermesi gibi gibi)

Yapışkanlı manyetik bir halka ile iphone 11 mag safe kullanabiliyor hatta androidler bile kullanabiliyor.Kılıfında veya arka kapağında o manyetik halka vardır.

Magsafe desteği mevcut ama iPhone 12 model ve üstüne göre daha yavaş şarj ediyor.

Yuvarlak mıknatıslı bir yapıda olan MagSafe, kablosuz olarak 15W güç sunuyor. Kablosuz şarj destekleyen iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, XR, SE (2. nesil), 11 ve 11 Pro modellerinde de kullanılabilen bu aksesuarın, iPhone 12 olmayan modellerde daha yavaş şarj ettiği ortaya çıkarıldı.

Kaynak;

Video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temassız şarj edebilirsiniz. Magesafe destekli telefonlara mıknatıs gibi yapışılır ve daha hızlı şarj edilir. 12 serisinin altındaki cihazlarda MagSafe olmadığı için mıknatıs gibi yapışmaz. Sadece üstüne hafif destekle koyulur.

Temassız şarj edebilirsiniz. Magesafe destekli telefonlara mıknatıs gibi yapışılır ve daha hızlı şarj edilir. 12 serisinin altındaki cihazlarda MagSafe olmadığı için mıknatıs gibi yapışmaz. Sadece üstüne hafif destekle koyulur.
Kılıf kullanmadan o Magsafe yuvarlağını cihazın arkasına yapıştırmak istiyorum ama bulamadım nasıl buluruz?

Kılıf kullanmadan o Magsafe yuvarlağını cihazın arkasına yapıştırmak istiyorum ama bulamadım nasıl buluruz?
Bu ürünü mü kastediyorsunuz ?

Hocam ben denedim kılıfsızda kılıfta da magsafe desteği yok telefonda da yok yine de oldu. Sizin telefonunuz iPhone 11 mi ?
İphone 11 de kablosuz şarj özelliği var sadece magsafe'in yapışması gereken halka yok . Magsafe özelliği için telefonunuza magsafe destekli kılıf yada üstte verdiğim linkteki gibi Magsafe halkalarından almanız gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı