iPhone 11'imde MagSafe desteği yok. iPhone 12 ve üstünde var zaten. Kılıfım da 50 Liralık kılıflardan. MagSafe desteği falan da yok kılıfın. Arkadaşımın orijinal MagSafe'ine koydum telefonumu hemen şarj etti nasıl oldu bu acaba ?
cevap-bul.com
Kılıf kullanmadan o Magsafe yuvarlağını cihazın arkasına yapıştırmak istiyorum ama bulamadım nasıl buluruz?Temassız şarj edebilirsiniz. Magesafe destekli telefonlara mıknatıs gibi yapışılır ve daha hızlı şarj edilir. 12 serisinin altındaki cihazlarda MagSafe olmadığı için mıknatıs gibi yapışmaz. Sadece üstüne hafif destekle koyulur.
Hocam ben denedim kılıfsızda kılıfta da magsafe desteği yok telefonda da yok yine de oldu. Sizin telefonunuz iPhone 11 mi ?Kılıf kullanmadan o Magsafe yuvarlağını cihazın arkasına yapıştırmak istiyorum ama bulamadım nasıl buluruz?
Xs Max telefonum. Suan kılıf falan yok. Normal telefon şarj oluyor ama mıknatıs yok yapışmıyor.Hocam ben denedim kılıfsızda kılıfta da magsafe desteği yok telefonda da yok yine de oldu. Sizin telefonunuz iPhone 11 mi ?
Bu ürünü mü kastediyorsunuz ?Kılıf kullanmadan o Magsafe yuvarlağını cihazın arkasına yapıştırmak istiyorum ama bulamadım nasıl buluruz?
İphone 11 de kablosuz şarj özelliği var sadece magsafe'in yapışması gereken halka yok . Magsafe özelliği için telefonunuza magsafe destekli kılıf yada üstte verdiğim linkteki gibi Magsafe halkalarından almanız gerekiyor.Hocam ben denedim kılıfsızda kılıfta da magsafe desteği yok telefonda da yok yine de oldu. Sizin telefonunuz iPhone 11 mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.