IPhone'unuz bir ses çaldı nedir?

Gizlibiriii

Centipat
Daha fazla  
iPhone SE 2020 kullanıyorum ilk IPhone'um o yüzden sorma gereği duydum. Aldığımdan beri 2 kere çıktı iPhone'unuzun simi bir ses çaldı diyor. Vazgeç diyorum bir teklifte bulunuyor, onu da reddediyorum. Bu nedir zararlı mıdır yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone SE 2020 kullanıyorum ilk IPhone'um o yüzden sorma gereği duydum. Aldığımdan beri 2 kere çıktı iPhone'unuzun simi bir ses çaldı diyor. Vazgeç diyorum bir teklifte bulunuyor, onu da reddediyorum. Bu nedir zararlı mıdır yardımcı olur musunuz?

iCloud hesabına biri erişmiş herhalde. İcloud hesabını değiştir.

Bu bir sorun işareti değil. Oparetörler tarafından gönderilen teklif mesajları iPhone'da öyle gözüküyor. Sizin de bahsettiğiniz gibi sonra da teklif mesajları gözüküyor simi uyarısından sonra.

iPhone menüsünden ayarlara girin. Telefon sekmesinden Sim Uygulamaları bölümüne girin. Son olarak Kartvizit sekmesine girin ve burada servisi kapalı duruma getirin.

Bu bir sorun işareti değil. Oparetörler tarafından gönderilen teklif mesajları iPhone'da öyle gözüküyor. Sizin de bahsettiğiniz gibi sonra da teklif mesajları gözüküyor simi uyarısından sonra.

iPhone menüsünden ayarlara girin. Telefon sekmesinden Sim Uygulamaları bölümüne girin. Son olarak Kartvizit sekmesine girin ve burada servisi kapalı duruma getirin.
Öyle bir seçenek çıkmıyor ayarlardan telefona girince

Ben android kullanırken ses çaldı demeden direk teklifi gösteriyordu

Aynı sorun bende de var maalesef. iPhone 11 kullanıcısıyım. Bazen telefon sessizdeyken bu uyarıyı veriyor ve ben fark edene kadar uyarı ekranda kalıyor. Dolayısıyla çok ısınıyor ve bataryayı bitiriyor bu süre içerisinde. Biraz can sıkıcı bir durum ancak çözüm bulamadım. Çözebilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

Bu çözüm sanırım eski modellerde geçerli. Ayarlardan telefona girince sim ile ilgili bir şey çıkmıyor maalesef.

Cihazınızdan Ayarlara girin. Ardından burdaki adımları takip edip kapatabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 3.343
  • 2.jpg
    2.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 2.793
  • 3.jpg
    3.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 2.957
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı