iPod'u Eşzamanlyınca Uygulamalarım Aktarılmıyor

Countless Skies

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2012
Mesajlar
1.353
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar mesela iTunes üzerinden bilgisayara bir uygulama indirdim ( ya da herhangi bir uygulamayı güncelledim) ve bu uygulama iTunes' daki uygulamalar bölümünde duruyor. iTunes' u yeni sürümüne güncellemeden önce eşzamanlayınca iTunes' daki bütün yeni indirmiş olduğum ve güncellemiş olduğum uygulamalar iPod Touch' a aktarılıyordu. Ama artık eşzamanla dediğimde ve bilgisayar üzerinden indirdiğim ya da güncellediğim uygulamaların hiçbirini iPod Touch' a atamıyorum. Nasıl düzeltebilirim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet iPod' daki her şeyin yedeğini aldım.

- - - Güncellendi - - -

Ama eskiden de her şeyin yedeği vardı ve böyle bir sorun yoktu.
 
Eşzamanla butonuna basıyorum normalde eşzamanlaya basınca iTunes arşivindeki tüm uygulama, müzik, fotoğraf, film vs. ne varsa cihaza atması gerekir. Eskiden böyle oluyordu yani. Ama artık eşzamanla butonuna basınca müzikleri atıyor ama uygulamaları atmıyor.

- - - Güncellendi - - -

Sistemi Authorize etmen gerekebilir. Bir de iTunes güncel mi? Son sürüm 11.1.

Authorize ne demek abi ? Nasıl yapılır ? Evet iTunes güncel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamaların store'dan indirilen uygulamalar mı yoksa store haricinde indirdiğin kaçak uygulamalar mı (25pp)? Çünkü kaçak ya da store dışında indirilen kaçak uygulamaları bazen atmayabilir.
 
iPod üzerinden girip indirince zaten sorun yok. Uygulama iPod' a inmiş oluyor. Bizim evde kablosuz internet olmadığı için bilgisayardan indirip iPod' a atıyorum ben. Ama olmuyor artık.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı