Gary Coleman
Hectopat
Curved olunca ortaya daha iyi odaklanıyor daha iyi oynanıyor diye duymuştum çok fark eder mi?
Tam tersi; en doğru renkleri IPS monitörler verir. En iyi monitörler Mini LED IPS'ler.IPS monitörlerde renkleri tam anlamıyla göremezsiniz. Ve evet göz yorduğu da söyleniyor.
Düzenleme: Ben telefon kısmında olduğumu sandım.
Curved almayin cogu VA panel. O gozunuzu yorar. En az yoran ekran tipi OLED sonra IPS.Curved olunca ortaya daha iyi odaklanıyor daha iyi oynanıyor diye duymuştum çok fark eder mi?
Sağdaki Tn mi
IPS Glow dedigimiz olay her IPS panelde resimde goruldugu kadar siddetli degil, bendeki IPS monitorde neredeyse yok. Yani alakasiz.Sağdaki Tn mi
IPS monitörlerde renkleri tam anlamıyla göremezsiniz. Ve evet göz yorduğu da söyleniyor.
Yukarıda telefon kategorisi sandığımı belirttim...Tam tersi VA panel monitörlerde renkleri tam anlamıyla göremezsiniz. Yanlış bilgi.
Soldaki kullanılmaz ki aşırı kötü duruyor çok belli ediyor muIPS Glow dedigimiz olay her IPS panelde resimde goruldugu kadar siddetli degil, bendeki IPS monitorde neredeyse yok. Yani alakasiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.