IPS ve 75 Hz vs 144Hz

Evet VA panel bu model. Markanın güvenirliği hakkında bir tecrübem yok ama paneli Samsung üretmiş. Güven verici açıkçası. İsterseniz aynı kafeye gidip bir görün 1-2 saat oynayın. Severseniz alırsınız.

Markanın garantisi araştırılır onda bir problem olmaz sanırım ya.

Bu arada Display kablosu bulunduruyormuş sanırım 144hz almam için ekstra bir şey gerekiyor muydu?

Anladığım kadarıyla bizim şu Youtuber arkadaşların böyle inanılmaz bir ürünmüş gibi lanse edip aslında yabancı forumlarda adının bile geçmediği bir marka. Çünkü yabancı forumlarda bu markayla alakalı bir şey bulamadım. Klasik Çin markası bir tane. Bana güven vermedi. Sadece paneli güven verdi markanın. Onun dışında güven veren bir yanı yok.

Anladığım kadarıyla bizim şu Youtuber arkadaşların böyle inanılmaz bir ürünmüş gibi lanse edip aslında yabancı forumlarda adının bile geçmediği bir marka. Çünkü yabancı forumlarda bu markayla alakalı bir şey bulamadım. Klasik Çin markası bir tane. Bana güven vermedi. Sadece paneli güven verdi markanın. Onun dışında güven veren bir yanı yok.

Ben de bu forumda ve diğer forumlarda araştırdığım kadarıyla o kadar bilgi aldım. Uzun süreçli kullanacağımı düşünürsek almamakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı