İptal edilen kredi kartı herhangi bir şekilde kullanılabilir mi?

desibel

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, önceki hafta hem banka hem de kredi kartı olarak kullandığım kartımı kaybettim ve bulamadım. Hafta sonu müşteri hizmetlerini arayarak kartımı iptal ettirdim ve yeni kart talep ettim. Şu an yeni kartım sistemde gözüküyor ve eski kaybolan kartım gözükmüyor. Kaybolan ve iptal ettirdiğim kartımı herhangi bir şekilde bulan kişi kullanabilir mi acaba? Bu mümkün değil öyle değil mi? Birkaç yazı okudum ve içime kurt düştü. Bir de böyle şeylere çok takılan birisiyim. İşimi garantiye alabilmemin bir yolu var mı acaba? Bankam Ziraat Bankası.

Kullanırsa; banka tazminatınızı öder. Siz bildirmişsiniz.

Hocam banka tarafından kapatılmış bir kart bir daha kullanılamaz içiniz rahat olsun.

Adı üstünde kart iptal edilmiş, iptal edilen kart kullanılmaz. İçiniz rahat olsun hocam, iyi geceler

İş bankasında yanlışlıkla denemiştim baya önce. Yanlış hatırlamıyorsam ya karta el koyun demişti ya da geçmemişti. Geçmiyor yani içiniz rahat olsun.

Kullanırsa; banka tazminatınızı öder. Siz bildirmişsiniz.

Hocam banka tarafından kapatılmış bir kart bir daha kullanılamaz içiniz rahat olsun.

İptal ettikten sonra işlem yapılmaz yapılsa banka paranızı öder.

Adı üstünde kart iptal edilmiş, iptal edilen kart kullanılmaz. İçiniz rahat olsun hocam, iyi geceler

İş bankasında yanlışlıkla denemiştim bayağı önce. Yanlış hatırlamıyorsam ya karta el koyun demişti ya da geçmemişti. Geçmiyor yani içiniz rahat olsun.

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…