Yiğit Gençer
Hectopat
TT altyapısı ne yazık kiHangi modemi kullanıyorsun?
TP-Link Archer C5v kullanıyorum. Çalışma odama gelen Mi Router 4A Gigabit Edition var.
@qilcotla Merhaba, bu tanımlama süresi ne kadar sürdü?
TT altyapısı ne yazık kiHangi modemi kullanıyorsun?
Static IP adresim var ancak bir iki proje denemesi yapacağım. IPv4 yerine yeni protokol yani IPv6 lazım. Tuhaf ancak sonuca deneme yanılma ile ulaştımHocam TurkNet Forum kullanıcısıyım sanırım IPv6 henüz stabil değil çoğu kullanıcı bazı sitelere girememe sorununu yaşıyormuş ve bu sorunu modem arayüzünden sadece IPv4 seçerek çözüyorlar. Ama bazı kullanıcılar da sorun yaşamıyormuş. Ben de uzun zamandır IPv6 atanmasını bekliyorum umarım sorunsuz çalışır.
Turknet Online destek birimine yazdım birkaç gün içinde tanımlamayı yaptılar. Ama TT fiber modem uyumlu olmadığı için IPv6yı kullanamadım.TT altyapısı ne yazık ki
TP-Link Archer C5v kullanıyorum. Çalışma odama gelen Mi Router 4A Gigabit Edition var.
@qilcotla Merhaba, bu tanımlama süresi ne kadar sürdü?
TurkNet bana da IPv6 atadı. Ben de devreye alıp bakacağım, şu anda çok bilgim yok maalesef.
Yine TurkNet Forum'da belirtilene göre ZTE Fiber modemin desteği varmış galiba ama denemeden bilemeyeceğim.ZTE modemde V6 yapamıyor muyuz? Bende bu konu da ki sorunu yaşıyorum.
Destegi var, rootlayıp açıyorum ama internete bağlanmıyor.Yine TurkNet Forum'da belirtilene göre ZTE Fiber modemin desteği varmış galiba ama denemeden bilemeyeceğim.
Mercusys mr50g ile tek seferde bağlandım hocamKendi modemleri gerekiyor çoğu modem IPv6 desteklemesine rağmen bağlanmıyor.