Ata Tolga Taşdelen
Hectopat
Öncelikle merhabalar. Bir öneri almak için bu konuyu açıyorum. Konuyu açmamın sebebi şu.. Birkaç yıl öncesine kadar windows 7 home premium almıştım. Sırf oyun için bilgisayar almıştım ve eski bilgisayarım bozulduğundan başka bilgisayara da giremiyordum her neyse. Eskiden bilgisayarı oyunlar için kullanırdım ve yeni çıkan oyunlar da beni etkiliyordu
Tabi bu etkilenmemin kötü yanları oldu. Eskiden bilgisayar hakkında pek fazla bilgi sahibi değildim. Bilgisayarın sadece oyunları açmasını istiyordum tabi bu yaptığım hataydı. İstediğim oyunu satın aldım ve oyunu kurduğumda büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Oyun kasıyordu. Sebeplerini araştırdım ve ekran kartımla ilgisi olduğunu öğrendim. Altta bilgisayarımın özelliklerini vereceğim ve yeni bir ekran kartı için önerilerinizi bekleyebilirim.
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz
RAM: 8,00 GB
Sistem türü: 64 bit İşletim Sistemi
Anakartın modeli: IPXSB-H61
Üreticisi: PEGATRON
Şimdi gelelim ekran kartına...
ATI Radeon HD 6350
Bellek Miktarı: 1024 MB
Arkadaşlar önereceğiniz ekran kartı varsa söyleyin lütfen fakat biraz ucuz olabilir mi? Yani pahalı olmasın
Önerenlere gerçekten çok teşekkür ederim. Artık doğru düzgün oyun oynamak istiyorum
İyi forumlar...
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz
RAM: 8,00 GB
Sistem türü: 64 bit İşletim Sistemi
Anakartın modeli: IPXSB-H61
Üreticisi: PEGATRON
Şimdi gelelim ekran kartına...
ATI Radeon HD 6350
Bellek Miktarı: 1024 MB
Arkadaşlar önereceğiniz ekran kartı varsa söyleyin lütfen fakat biraz ucuz olabilir mi? Yani pahalı olmasın
İyi forumlar...