IPXSB-H61 anakarta Ekran Kartı Önerisi

Öncelikle merhabalar. Bir öneri almak için bu konuyu açıyorum. Konuyu açmamın sebebi şu.. Birkaç yıl öncesine kadar windows 7 home premium almıştım. Sırf oyun için bilgisayar almıştım ve eski bilgisayarım bozulduğundan başka bilgisayara da giremiyordum her neyse. Eskiden bilgisayarı oyunlar için kullanırdım ve yeni çıkan oyunlar da beni etkiliyordu :D Tabi bu etkilenmemin kötü yanları oldu. Eskiden bilgisayar hakkında pek fazla bilgi sahibi değildim. Bilgisayarın sadece oyunları açmasını istiyordum tabi bu yaptığım hataydı. İstediğim oyunu satın aldım ve oyunu kurduğumda büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Oyun kasıyordu. Sebeplerini araştırdım ve ekran kartımla ilgisi olduğunu öğrendim. Altta bilgisayarımın özelliklerini vereceğim ve yeni bir ekran kartı için önerilerinizi bekleyebilirim.

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz
RAM: 8,00 GB
Sistem türü: 64 bit İşletim Sistemi
Anakartın modeli: IPXSB-H61
Üreticisi: PEGATRON

Şimdi gelelim ekran kartına...

ATI Radeon HD 6350
Bellek Miktarı: 1024 MB

Arkadaşlar önereceğiniz ekran kartı varsa söyleyin lütfen fakat biraz ucuz olabilir mi? Yani pahalı olmasın :D Önerenlere gerçekten çok teşekkür ederim. Artık doğru düzgün oyun oynamak istiyorum :(
İyi forumlar...

Merhabalar arkadaşlar. Son zamanlarda çıkmakta olan oyunları sistem artık yavaş yavaş kaldırmamaya başladı.
Bende yeni bir ekran kartı arayısındayım.
Onerinizi dinliyorum. :)

Pc Özellikleri Şöyle:

vr0wf.png

vr0x0.png

8 gb ram var 4-4 şeklinde.

Bazı arkadaşlar bunu önerdi.

VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - HD6790 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

Psu 250w onuda değişmeyi planlıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Sen 250 veya 300 tm butce ile hem ekran karti hem de power almayi unut. Ama butcem bu daha fazla olmaz diyorsan bu ikisine ayirmalisin.
En azini soyluyorum Hd7770 ve 500W touro serisi (turuncu seri) bunlari almalisin.

VATAN COMPUTER - XIGMATEK - TAURO SER

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı