Fiyatına göre direk en iyi klavye diyebilirim. O bütçedeki klavyeleri zaten daha düşük bütçedeki klavyelerden ayıran şeyler malzeme kalitesi oluyor. EV63 ürününde de alüminyum ve karbonfiber kullanılıyor. Kesinlikle fiyatını hak eden bir klavye.
Farklar nedir
![]()
Sikakeyb Castle HM80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
MelGeek MADE68 Pro Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Farklar nedir?
İqunix'un Firmware'ı rezalet. İyi bir model değil. Ayrıca iqunix dandik PCB koyuyor diye biliyorum.
![]()
Sikakeyb Castle HM80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
MelGeek MADE68 Pro Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Manyetik olarak bunlar iyidir. Ne için kullanacaksınız? Günlük olarak ise manyetik önermem.
Bayağı arastirdim vs ama PCB ve Firmware ile ilgili bir sikayet goremedim ben hiç. Malzeme kaliteside iyi gibi.
8500 TL verip de plastik kasalı bir klavye almak çok da mantıklı değil bence.
EZ63 modelinde yazılımsal sıkıntılar vardı bunu bilmiyorum.
8500 TL verip de plastik kasalı bir klavye almak çok da mantıklı değil bence.
EZ63 modelinde yazılımsal sıkıntılar vardı bunu bilmiyorum.
Siz ne onerirsiniz?
Yazilimdan kastiginiz ne bir de hocam yani o kadar sorun yaratir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.